Πάει Τουρκία ο Κωστάκης, «καταφύγιο» στη Γαλατάσαραϊ για τον Μανωλά!

Πάει Τουρκία ο Κωστάκης, «καταφύγιο» στη Γαλατάσαραϊ για τον Μανωλά!
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των επιλογών που εξετάζει η Γαλατασαράι για το κέντρο της άμυνας βρίσκεται και ο φευγάτος από τη Σαρζά, Κώστας Μανωλάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον προερχόμενο από το ελληνικό πρωτάθλημα, Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος φέρεται τις επόμενες ημέρες να ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του (1+1), η Γαλατασαράι εξετάζει την περίπτωση όχι απλώς προερχόμενου από το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαιριστή, αλλά ενός Έλληνα. Και αυτός, σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του SPORT24, είναι ο Κώστας Μανωλάς.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός αποχωρεί από την Σαρζά. Την περασμένη εβδομάδα γνωστοποιήθηκε πως δεν θα ακολουθήσει την προετοιμασία της στην Αυστρία, έχοντας λάβει το πράσινο φως από τη διοίκηση του καταριανού συλλόγου για να βρει ομάδα, χωρίς έτσι να ολοκληρώσει το διετές συμβόλαιο συνεργασίας που υπέγραψε πέρυσι.

Από την πλευρά της Γαλατάσαραϊ τώρα, ο μόνος δεδομένος και για τη νέα χρονιά κεντρικός αμυντικός στο ρόστερ της και υπολογίσιμος στο rotation του Οκάν Μπουρούκ είναι ο Αμπντουλκερίμ Μπαρντακτσί. Ο δεύτερος των περυσινών βασικών, ο Βίκτορ Νέλσον ζήτησε από το ξεκίνημα του καλοκαιριού να πάρει μεταγραφή, με τα «λιοντάρια» να αξιώνουν το buyout του Δανού, ύψους 25 εκατ.

Τα «λιοντάρια» λοιπόν προ ημερών κατέθεσαν πρόταση 8 εκατ. ευρώ στην Τότεναμ για τον Κολομβιανό διεθνή, Ντάβινσον Σάντσες. Τα «σπιρούνια» θέλουν τον Νέλσον και έτσι αντιπρότειναν στους πρωταθλητές Τουρκίας προκειμένου να αποκτήσουν τον Σκανδιναβό να δώσουν ως αντάλλαγμα τον Σάντσες και άλλα 15 εκατ. ευρώ.

Πρόταση που λογίζεται ως ενδιαφέρουσα από τους πρωταθλητές Τουρκίας, παρότι χτες μόλις ο κόουτς Μπουρούκ, αξίωσε με δηλώσεις του την παραμονή του Νέλσον, κάτι που όμως πλέον μάλλον τον ξεπερνάει.

Όπως πάντως και να ‘χει, είτε ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη συμφωνία είτε όχι, είτε μείνει ο Νέλσον είτε «αντικατασταθεί» με τον Σάντσες, η Γαλατασαράι θα χρειαστεί έναν ακόμη, τουλάχιστον, πρωτοκλασάτο κεντρικό αμυντικό.

Και εδώ είναι που κολλάει ο Μανωλάς. Επιβεβαιωμένα είναι μεταξύ αυτών που εξετάζουν οι επιτελείς της «τσιμ-μπομ». Κατ’ άλλες πηγές, έχει ήδη στα χέρια του συγκεκριμένη – άκρως πλουσιοπάροχη, ανάλογη περίπου των απολαβών που έχει στη Σαρζά – πρόταση.

Εξυπακούεται πως για να προχωρήσει (εφόσον προκριθεί για το τελικό στάδιο επαφών) η συγκεκριμένη υπόθεση, θα πρέπει και τυπικά να αποδεσμευτεί ο Μανωλάς από το club του Κατάρ, μιας και οποιαδήποτε ενδεχόμενη συνέχεια στο φλερτ των δύο πλευρών θα υπάρξει μόνο όταν ο Έλληνας στόπερ μείνει οριστικά ελεύθερος από την ομάδα του Κατάρ.

Κάτι που πάντως δεν προβλέπεται να καθυστερήσει, ειδικά εφόσον το φλερτ του Μανωλά με τους πρωταθλητές Τουρκίας εδραιωθεί.

Πηγή: Sport 24

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X