Πρόταση 95 εκατ. ευρώ ευρώ της Νιούκαστλ για τον Κβαρατσχέλια!

Πρόταση 95 εκατ. ευρώ ευρώ της Νιούκαστλ για τον Κβαρατσχέλια!
Photo Credits: INTIME

Στη Νιούκαστλ θέλουν να κάνουν δικό τους τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια και γι' αυτό... χρυσώνουν τη Νάπολι, με την αρχική τους πρόταση να ξεπερνάει τα 95.000.000 ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ο παίκτης που έχει καταφέρει να στρέψει πάνω του τα βλέμματα όλου του πλανήτη. Ο πρωταθλητής Ιταλίας, Κβίτσα Κβαρατσχέλια, σε 43 ματς πέρυσι μέτρησε 14 γκολ και 17 ασίστ, όντας από τους ηγέτες της ομάδας του ιταλικού νότου για την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος στην ιστορία της.

Δεδομένο ήταν να υπάρχουν προτάσεις για τον 22χρονο και σύμφωνα με την Corriere dello Sport, η Νιούκαστλ… σκάει 95.000.000 ευρώ στη Νάπολι για να τον κάνει δικό της.

Το δημοσίευμα τονίζει ωστόσο πως «ο αγγλικός σύλλογος δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση από τον Ντε Λαουρέντις, ο οποίος εξακολουθεί να θέλει να επικεντρωθεί στον Γεωργιανό εξτρέμ, καθώς υπάρχει συμβόλαιο που τον δεσμεύει στη Νάπολι για άλλα 4 χρόνια».

Πάντως, στο δημοσίευμα τονίζεται: «Η Νιούκαστλ θέλει να σοβαρευτεί και η πρώτη προσφορά μαρτυρά τη διάθεση της να αγοράσει παίκτη ξανά από τη Serie A». Θυμίζουμε ότι πρόσφατα έκανε δικό της και τον Τονάλι με τη Μίλαν να βάζει στα ταμεία της 70.000.000 ευρώ.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X