Λαμία: «Κόλλησε» του Κλωναρίδη, κοιτάει άλλες περιπτώσεις για τον εξτρέμ

Λαμία: «Κόλλησε» του Κλωναρίδη, κοιτάει άλλες περιπτώσεις για τον εξτρέμ
Photo Credits: INTIME

Το... φλερτ με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη δεν προχώρησε σε «γάμο» για τη Λαμία, η οποία στρέφει το ενδιαφέρον της σε άλλες περιπτώσεις για το δεξί άκρο της επίθεσης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ήταν από τους βασικούς στόχους της Λαμίας για τη θέση του δεξί εξτρέμ, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να έχει μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο και να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Εν τέλει, οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν happy end με τον ποδοσφαιριστή να μην καταλήγει στην ομάδα της Φθιώτιδας. Συγκεκριμένα, η υπόθεση δεν «κόλλησε» στο οικονομικό κομμάτι αλλά σε προσωπικούς λόγους του παίκτη που δεν του επέτρεψαν να φορέσει τα χρώματα της Λαμίας.

Έτσι, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν ξεκινήσει το σαφάρι για άλλες περιπτώσεις στη συγκεκριμένη θέση, κοιτώντας τόσο την εγχώρια αγορά, όσο και αυτή του εξωτερικού. Παράλληλα, ο σύλλογος αναζητά ποδοσφαιριστή και για τη θέση του φορ όπου θα τη μοιραστεί με τον Ακούνια.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X