Record: «Δεν θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα ο Αλεξανδρόπουλος»

Record: «Δεν θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα ο Αλεξανδρόπουλος»
Photo Credits: INTIME

Νέα διάσταση δίνει η Record στην υπόθεση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πορτογαλική Record δεν «συμπλέει» με «O Jogo» και «A Bola» σχετικά με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και την ΑΕΚ.

Λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα της O Jogo και της A Bola, τα οποία έκαναν λόγο για πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ από την «Ένωση» για ένα μεγάλο μέρος των δικαιωμάτων του νεαρού χαφ, η Record ανατρέπει τα δεδομένα, τονίζοντας ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, διότι έχει ως πρωταρχικό του στόχο να αγωνιστεί σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι ο Αλεξανδρόπουλος, δεν αναμένεται να συνεχίσει στην Σπόρτινγκ καθώς τα «λιοντάρια» τον έχουν τοποθετήσει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών έπειτα από έναν χρόνο στο ρόστερ τους.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Το μέλλον του Σωτήρη δεν πρέπει να περιλαμβάνει την επιστροφή του στην Ελλάδα, μετά τα δημοσιεύματα για ΑΕΚ, μία από τις αντιπάλους του Παναθηναϊκού. Στα 21 του, ο μέσος προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X