Αναβλήθηκε ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της Λούτον στην Premier League!

Αναβλήθηκε ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της Λούτον στην Premier League!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρώτο παιχνίδι της Λούτον στην έδρα της με την Μπέρνλι αναβλήθηκε λόγω εργασιών στο «Κένιλγουορθ Ρόουντ».

H πρεμιέρα της Λούτον στην έδρα της κόντρα στην Μπέρνλι, ήταν προγραμματισμένη για τις 19 Αυγούστου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Premier League, ωστόσο μετά από σχετικό αίτημα που κατέθεσαν οι ιθύνοντες του συλλόγου η αναμέτρηση αναβλήθηκε.

Ο λόγος έχει να κάνει με τις εργασίες που πραγματοποιούνται στην έδρα της Λούτον, το «Κένιλγουορθ Ρόουντ», προκειμένου το γήπεδο των νεοφώτιστων να πληροί τις προδιαγραφές της Premier League, με τα έργα να καθυστερούν, αναγκάζοντας τους ανθρώπους της Λούτον να ζητήσουν αναβολή για το ματς με την Μπέρνλι.

Στο «Κένιλγουορθ Ρόουντ», ξεκίνησε η κατασκευή μίας νέας κερκίδας για τους δημοσιογράφους, ενώ εργασίες γίνονται τόσο στις υπόλοιπες εξέδρες, όσο και στον αγωνιστικό χώρο, έτσι ο αγώνας θα μετατεθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, αναμένεται η ανακοίνωση για την νέα ημερομηνία και ώρα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X