Ζουέλα για Αλεξανδρόπουλο και ΑΕΚ: «Η Σπόρτινγκ μπορεί να του προσφέρει δεύτερη ευκαιρία, προτεραιότητα ο δανεισμός»

Σπόρτινγκ Λισσαβόνας: Τραυματίστηκε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος
Photo Credits: INTIME

Ο άλλοτε υπεύθυνος των ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας καταθέτει το προσωπικό του «report» για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα χρόνο μετά την μετακόμιση στην Πορτογαλία (μέσω της μεταγραφής από τον Παναθηναϊκό στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας) το σενάριο του επαναπατρισμού εν όψει της νέας σεζόν, εσχάτως έρχεται στο προσκήνιο για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Η «A΄Βola» έβαλε τον Έλληνα χαφ στην μεταγραφική ατζέντα της ΑΕΚ και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι νταμπλούχοι Ελλάδας προσφέρουν 2,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του μεγαλύτερου μέρους των δικαιωμάτων του, είτε δανεισμό με οψιόν αγοράς στα 4 εκατ. ευρώ.

Κι ενώ όπως σημειώνουν οι Ίβηρες η Σπόρτινγκ δεν έχει απαντήσει στη διπλή πρόταση της Ένωσης, το SDNA επικοινώνησε με τον Φρανσίσκο Ζουέλα, ο οποίος υπήρξε στο πρόσφατο παρελθόν υπεύθυνος των ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στην Ελλάδα και την Κύπρο κι είναι μόνιμος κάτοικος Πορτογαλίας τα τελευταία χρόνια.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστών ουκ ολίγων ελληνικών ομάδων (ΠΑΟΚ. Ακράτητος, Ξάνθη, Ατρόμητος, Απόλλων Σμύρνης) έδωσε το δικό του «report» με επίκεντρο τον τρόπο διαχείρισης του Αλεξανδρόπουλου από τα «Λιοντάρια», καθώς και την…προίκα του Έλληνα μέσου από τον ένα χρόνο της θητείας στο πορτογαλικό κλαμπ.

«Το σίγουρο είναι πως ο Αλεξανδρόπουλος δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά πλάνα της Σπόρτινγκ εν όψει της νέας σεζόν. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το κλαμπ θα τον ξεπουλήσει χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Μην ξεχνάμε πως η Σπόρτινγκ έδωσε 4 εκατομμύρια ευρώ πριν από ένα χρόνο για την αγορά του από τον Παναθηναϊκό.

Εάν βρεθεί μια ευρωπαϊκή ομάδα που θα προσφέρει ανάλογα χρήματα στην Σπόρτινγκ θα μπορούσε να υπάρξει πώληση. Διαφορετικά δείχνει πιο ρεαλιστικό το σενάριο του δανεισμού» τόνισε ο Ζουέλα και πρόσθεσε:

«Η Σπόρτινγκ έχει συμβόλαιο με τον Αλεξανδρόπουλο μέχρι το 2027 και δεν αποκλείεται να θέλει στο μέλλον να του προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία.

Σε αυτή την περίπτωση θα βάλει σε προτεραιότητα το δανεισμό κι όχι την πώληση του παίκτη».

Διαβάστε τη συνέχεια

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X