Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Βαϊόπουλος

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Βαϊόπουλος

Eπίσημη μορφή πήρε η μετακίνηση του Έλληνα κεντρικού Βαγγέλη Βαϊόπουλου, από τον ΟΦΗ στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ερυθρόλευκοι μετά την επιστροφή του Μίταρ Τζούριτς αλλά και την ανανέωση συμβολαίου του Άλεν Παγένκ, προσέθεσαν ακόμη ένα «γρανάζι» στο κέντρο τους, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 26χρονου Έλληνα κεντρικού, Βαγγέλη Βαϊόπουλου, που την περασμένη διετία αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΟΦΗ στη Volley League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Βαϊόπουλο. Ο Έλληνας κεντρικός (ημ. γέννησης 11/3/1997, 2,03μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Τις δύο τελευταίες σεζόν, ο 26χρονος κεντρικός αγωνίστηκε στον ΟΦΗ, ενώ από το 2019 έως το 2021, έπαιξε στο εξωτερικό, σε Ουγγαρία (Kecskemet) και Αυστρία (Union Volleyball Raiffeisen Waldviertel). Το 2019-20, με τη φανέλα της Kecskemet, αναδείχθηκε πρώτος μπλοκέρ στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας, αλλά και στο Κύπελλο.

Η δήλωση του Βαγγέλη Βαϊόπουλου στο olympiacossfp.gr: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που ανήκω, πλέον, σε αυτήν την τεράστια ομάδα και οικογένεια του Ολυμπιακού! Είναι μεγάλη ευκαιρία και κίνητρο για εμένα, σαν αθλητής, να αγωνιστώ για τα χρώματα του Ολυμπιακού, σε συνδυασμό με τους νέους υψηλού επιπέδου συμπαίκτες μου και τον προπονητή Καστελάνι. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το προπονητικό σταφ για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Από μεριάς μου, θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, για να βοηθήσω την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της. Ελπίζω και καλώ τους φίλαθλους του Ολυμπιακού να είναι στο πλευρό μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο γήπεδο, δίνοντας παλμό από την κερκίδα. Εύχομαι να έχουμε μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς, πολλές νίκες και τρόπαια».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X