Αρέσει ο Αλεξανδρόπουλος στην ΑΕΚ, τι συμβαίνει με στόπερ και φορ

Αρέσει ο Αλεξανδρόπουλος στην ΑΕΚ, τι συμβαίνει με στόπερ και φορ
Photo Credits: INTIME

Ποια είναι η πραγματική διάσταση του φλερτ της ΑΕΚ με τον Αλεξανδρόπουλο, οι εξελίξεις με στόπερ και φορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επιστρέφει σήμερα από την Ολλανδία, ο Πιζάρο είναι στο δρόμο για την Αθήνα και όλα αρχίζουν να σχηματίζονται. Είναι αλήθεια, πως στην Ενωση αυτήν την περίοδο ασχολούνται σε πρώτο πλάνο με την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής του Μεξικανού μεσοεπιθετικού, της δεύτερης επιθυμίας του Αλμέιδα που υλοποιεί σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο ο Μελισσανίδης. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμα αρκετά ανοιχτά θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το θέμα του Αλεξανδρόπουλου που αποκαλύφθηκε έπειτα από πορτογαλικά δημοσιεύματα, είναι μια επιλογή που αρέσει στην ΑΕΚ. Συνολικά το προφίλ του, φαίνεται πως «κουμπώνει» απόλυτα σε όσα ζητούν οι «κιτρινόμαυροι»: νεαρός, Ελληνας, με σπουδαίο ταλέντο και πολλά να αποδείξει. Είναι αλήθεια, πως σε όλη τη διάρκεια της περυσινής σεζόν, στην Ενωση παρακολουθούσαν την πορεία του Αλεξανδρόπουλου στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Αρέσει ο Αλεξανδρόπουλος στην ΑΕΚ, τι συμβαίνει με στόπερ και φορ

Ο 22χρονος μέσος δεν τα βρήκε εύκολα στην Πορτογαλία. Επαιξε και σε ματς του Champions League, αλλά συνολικά είχε 16 συμμετοχές. Στην ΑΕΚ είχαν στραμμένες τις κεραίες προς τον παίκτη, ώστε να διερευνηθεί η προοπτική απόκτησης του. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η επιθυμία του Αλεξανδρόπουλου να επαναπατριστεί ποδοσφαιρικά για την ΑΕΚ. Βέβαια, είναι ζήτημα οι αξιώσεις της Σπόρτινγκ, που εμφανίζεται αυτήν την εποχή να συζητά και με τουρκικές ομάδες. Πάντως, ως δανεισμό με βατή οψιόν αγοράς, η ΑΕΚ μπορεί να είναι βασική επιλογή.

Στόπερ και φορ

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ, το θέμα του στόπερ φαίνεται πως θα πάρει λίγο χρόνο ακόμα. Η απόφαση του Αλμέιδα και του μεταγραφικού σχεδιασμού είναι να δώσουν κάποιο διάστημα ακόμα ωσότου βρουν αυτό που πραγματικά θέλουν. Αλλωστε, ακόμα δεν έχουμε φτάσει καλά καλά ούτε στα μισά της μεταγραφικής περιόδου και η ΑΕΚ έχει τρεις ισάξιες επιλογές ήδη στο ρόστερ της για τις δύο θέσεις.

Είναι φανερό από τις εξελίξεις, πως μολονότι ο Αραούχο παραμένει στη λίστα, αν η ΑΕΚ ήθελε να τον πάρει, θα το είχε ήδη κάνει. Ενδεχομένως, στην Ενωση θέλουν να διερευνήσουν ξανά πιθανότητες όπως του Ισπανού Σάντσες, που αποτέλεσε την πρώτη επιλογή, αλλά σε αρχική φάση δεν έδειξε ενθουσιασμό για να έρθει στην Ελλάδα. Πάντως, υπάρχουν επιλογές και στην ΑΕΚ αναζητούν την καλύτερη λύση απ’ όλες τις πλευρές.

Αρέσει ο Αλεξανδρόπουλος στην ΑΕΚ, τι συμβαίνει με στόπερ και φορ

Σε ό,τι αφορά το θέμα του φορ, στην ΑΕΚ βλέπουν τις επιλογές στην αγορά. Η επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία προφανώς δίνει μεγαλύτερη ηρεμία και χρόνο για να γίνει η σωστή επιλογή, που θα πλαισιώσει τον φορ της Ενωσης. Σε αυτήν τη φάση δεν φαίνεται πως ανοίγει ξανά θέμα Μπακαμπού, ο Πόνσε παραμένει ακόμα μακριά, ενώ ο Μαμά Μπαλντέ είναι μια επιλογή που διερευνήθηκε έντονα το περυσινό καλοκαίρι, αλλά για φέτος δεν έχει ανοίξει κουβέντα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X