Άγριο κράξιμο Γιαννακόπουλου στον πατέρα του Παπαγιάννη: «Κανέλλο πρέπει να φοράς φουστίτσες!»

Άγριο κράξιμο Γιαννακόπουλου στον πατέρα του Παπαγιάννη: «Κανέλλο πρέπει να φοράς φουστίτσες!»
Photo Credits: INTIME

Ξέσπασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και τους πήρε όλους η μπάλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέλυσε το χρονικό της αποχώρησης του Γιώργου Παπαγιάννη από τον Παναθηναϊκό και… ξέσπασε, αφήνοντας αιχμές για τον Δημήτρη Ιτούδη και όχι μόνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ μετά τη συμφωνία του Παπαγιάννη με τη Φενέρμπαχτσε:

«Δεν ξέρω τι να περιμένω άλλο στη ζωή μου. Τα έχω δει πλέον όλα. Σου φέρνουν οι γονείς το παιδάκι 15 χρονών στο σπίτι σου, σου λένε ‘τον παραδίδουμε στα χέρια σου, να μας τον προσέχεις’. Οκτώ ή εννιά χρόνια να μην έχεις προσέξει και στηρίξει ποτέ κανέναν άλλο αθλητή σαν κι αυτόν, ίσως πέρα από τον Νίκο Παππά. Να είναι ο πρώτος που θες να κλείσεις από τον Απρίλιο, να του κάνεις προτάσεις 1,1, 1,2 και 1,3 εκατ. ευρώ το χρόνο, παρότι δεν έχει κάνει καλή σεζόν, γιατί τον θες εδώ και γιατί τον αγαπάς.

Να σε έχει 4-5 μήνες στο περίμενε, να σου λέει ακατέβατα 1,3-1,7 για δύο χρόνια, στο τέλος να το δέχεσαι. Να του λες εντάξει και όταν του το λες να σου λέει ‘ξέρεις, παρότι δεν σε είχα ενημερώσει, είχα πει ναι στον Ιτούδη, ότι θα πάω στη Φενέρ, αλλά το σωστό είναι να μείνω εδώ. Δώσε μου πέντε λεπτά να ενημερώσω τον Ιτούδη’.

Του στέλνεις τα συμβόλαια, περιμένεις, περιμένεις, έχει πάει 6 το πρωί κι αντί να λάβεις τα συμβόλαια σε παίρνουν τηλέφωνο και σου λένε ‘η μαμάκα μου και ο μπαμπάκας μου δεν με αφήνουν να μείνω στον Παναθηναϊκό. Θέλουν να πάω στον Ιτούδη, γιατί μου δίνουν 200 χιλ. ευρώ παραπάνω’. Τι να πω…

Anyway… Καλή επιτυχία Γιώργο μου» ανέφερε αρχικά, αφήνοντας αιχμές στο τέλος και για τον πατέρα του παίκτη, Κανέλλο Παπαγιάννη.

«Κι επειδή το δίκιο και η αλήθεια είναι δύο μαχητές που δεν έχασαν ποτέ, εσύ Δημητράκη που ήσουν 13 χρόνια εδώ, ανδρώθηκες, ξαφνικά εκεί που ο αθλητής δεν είχε πρόταση από πουθενά σε όλη την Ευρώπη, μάξιμουμ πρόταση 700 χιλ., όλως τυχαίως, έχοντας κάνει συνεταιρισμό με τον ατζέντη του Γιώργου, όπως ξέρει όλη η Ελλάδα και η Τουρκία, πας και κάνεις πρόταση 1,6 εκατ. ευρώ, για να μοιραστείτε τα μανατζερικά. Για έναν αθλητή που θέλουμε να πάρουμε (σ.σ. εννοεί τον Ντόρσεϊ), που έχει έρθει και σου έχει πει ‘δεν γουστάρω να παίζω για σένα’, δεν τον αφήνεις να φύγει μαθαίνοντας ότι θέλει να έρθει στον Παναθηναϊκό. Αν ήθελε να πάει αλλού, θα τον άφηνες ε;»

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X