Προκαλεί με την αλαζονεία του ο Παπασταθόπουλος: «Μήπως να αγοράσω την Καλαμάτα; - Εχω πρόταση με 1 εκατ. ευρώ το χρόνο»

Προκαλεί με την αλαζονεία του ο Παπασταθόπουλος: «Μήπως να αγοράσω την Καλαμάτα; - Εχω πρόταση με 1 εκατ. ευρώ το χρόνο»
Photo Credits: INTIME

Προκλητικός για ακόμη μια φορά, μάλιστα για την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μαγαζί του, το «Πάμε… Platea» στην Καλαμάτα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είχε λεκτική αντιπαραράθεση με μια οικογένεια που είναι φίλαθλοι της «Μαύρης Θύελλας».

Βλέποντάς τον λοιπόν, οι εν λόγω πάντα  Καλαματιανοί φίλαθλοι, τον ρώτησαν ευγενικά αν θα πάει  στην ομάδα της πόλης του, να φορέσει πια την φανέλα της και να κλείσει έτσι σε αυτήν την ποδοσφαιρική του καριέρα στην τεράστια Μαύρη Θύελλα:

«Εγώ  στην Καλαμάτα; Μήπως  να την αγοράσω εννοείτε; Τι να κάνω εγώ στην Καλαμάτα,  εγώ  έχω πρόταση 1.000.000  ευρώ και θα πάω στην Καλαμάτα;», απάντησε ο 36χρονος πλέον αμυντικός προκαλώντας – και με το… «μπλαζέ» ύφος  του κυρίως – την δυσφορία, την απογοήτευση και την δυσαρέσκεια των φίλων της Μαύρης Θύελλας!

Πηγή: sportstonoto.gr

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X