ΑΕΚ – Σαχτάρ Ντόνετσκ: Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

ΑΕΚ – Σαχτάρ Ντόνετσκ: Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Διαβάστε τι έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο φιλικό με την Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Σιένταμ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Το enwsi.gr βρέθηκε δίπλα στην ΑΕΚ στο Σιένταμ και παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι με την Σαχτάρ Ντόνετσκ και το επιβλητικό 5-0 της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Διαβάστε την κριτική όλων των παικτών της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν σήμερα:

Γιώργος Αθανασιάδης: Δεν έκανε καλή εμφάνιση σήμερα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 27’ μέτρησε 5 λάθη. Δεν δέχθηκε πίεση με σουτ, ή οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο, η εικόνα του μοιάζει προβληματική…

Λάζαρος Ρότα: Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, είχε κάποιες λάθος αποφάσεις-κινήσεις. Όσο περνούσε η ώρα βελτιώθηκε αρκετά. Οι επιστροφές του βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα αμυντικά. Επιθετικά δεν έκανε κάτι για να ξεχωρίσει.

Εχσάν Χατζισαφί: Έκανε τη δουλειά του στο παιχνίδι, δεν είχε προβλήματα στην πλευρά του και παρότι δεν είχε τον Άμραμπατ για πόση ώρα και ο Τσούμπερ περισσότερο συνέκλινε, ήταν άψογος στην θέση του.

Αρολντ Μουκουντί: Κέρβερος σε όλες τις μονομαχίες, όπου χρειάστηκε και με την κατάλληλη ψυχραιμία με την μπάλα στα πόδια.

Ντομαγκόι Βίντα: Ο Κροάτης έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Σε οποιαδήποτε μονομαχία έβγαινε πρώτος ή έστελνε εκτός φάσης τον αντίπαλο. Παίζει με την εμπειρία του και με ενέργεια… Έφτασε και στην αντίπαλη περιοχή και έφτιαξε το 1-0.

Γενς Γιόνσον: Απλά… παντού. Έκοβε, μοίραζε, στήριζε συμπαίκτες και σε όλες τις γραμμές ήταν εκεί. Έχασε και ένα… άχαστο τετ α τετ.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Έπαιρνε πρώτος την μπάλα στην άμυνα και μοίραζε. Απαράμιλλη ψυχραιμία και εξαιρετικές συνεργασίες με όλους τους συμπαίκτες του και δη με τον Γιόνσον.

Νίκλας Ελίασον: Δεξιά είναι… αέρινος. Συνέχεια μπουκάρει με την μπάλα και ψάχνει τη δημιουργία. Είχε εξαιρετικές συνεργασίες με όλους τους επιθετικούς και με ρυθμό στα πόδια του δείχνει ακούνητος δεξιά.

Νορντίν Άμραμπατ: Αποβλήθηκε στο 17’ με δύο κίτρινες κάρτες, αλλά η αλήθεια είναι ότι δίνει δικαιώματα, όσο και αν είναι φιλικό. Πρόλαβε να συμμετάσχει στην φάση του 1-0.

Στίβεν Τσούμπερ: Εκπληκτικός σε ενέργεια, διάθεση και ποιότητα. Έτρεξε παντού, μοίραζε πάσες, ενώ προσπάθησε να βρει και γκολ. Αν έβλεπε καλύτερα την εστία θα σκόραρε. Και πίσω από τον φορ και από αριστερά ήταν πολύτιμος.

Λιβάι Γκαρσία: Τι να πει κανείς… Μας είχε καλεσμένους στο πάρτι του. Υπέροχος σε όλα του. Μία επαφή γκολ στο 1-0, στο 2ο γκολ κάνει τα πάντα τέλεια σε ένα τέρμα-έπος και στο τρίτο δείχνει ότι με δύναμη και πάθος μπορεί να παίρνει και χαμένες μπάλες και να σκοράρει. Είναι τέρας δύναμης, αθλητικά απίστευτος και η ΑΕΚ έχει στα χέρια της ένα… μοναδικό όπλο.

*Οι υπόλοιποι παίκτες δεν μπορούν να κριθούν για τον λίγο χρόνο συμμετοχής σε φιλικό.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X