Προκριματικά Champions League με 2.77 και 4.35

Προκριματικά Champions League με 2.77 και 4.35
Photo Credits: INTIME

«Καθαρίζουν» από το πρώτο ματς Ελσίνκι και Χάκεν απέναντι σε Λαρν και Νιού Σεντς! Ανάλυση και προγνωστικά.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αναμετρήσεις της προκριματικής φάσης του Champions League συνεχίζονται με το πρόγραμμα της Τετάρτης. Στις 19:00, στην Bolt Arena, η Ελσίνκι υποδέχεται την Λαρν. Το πρωτάθλημα Φινλανδίας είναι σε πλήρη εξέλιξη και η Ελσίνκι συγκαταλέγεται στις διεκδικήτριες του τίτλου.

Σκληρός ο ανταγωνισμός με τις Κουόπιο, Σεϊναγιόεν και Ούλου σε δεύτερο πλάνο, θα χρειαστεί να ιδρώσει πολύ για να φτάσει στον στόχο της. Μετά την ήττα – σοκ από τη Λάχτι, η Ελσίνκι έμεινε στην 3η θέση και το -3 από την κορυφή. Αστέρι της ομάδας ο Σέρβος φορ Ραντούλοβιτς, πρώτος σκόρερ της Βεϊκαουσλίγκα με 10 γκολ.

Πρωταθλήτρια Βορείου Ιρλανδίας η Λαρν, κατέκτησε τον τίτλο με ρεκόρ 25Ν-8Ι-5Η και γκολ 64-22, στο +6 από την 2η Λίνφιλντ. Μπόνις (15), Ο’Νιλ (13) και Μίλαρ (10) συνέθεσαν μια εξαιρετική τριάδα στην επίθεση και ξεχωρίζουν στο ρόστερ της Λαρν. Τα φιλικά προετοιμασίας ολοκληρώθηκαν με πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, ωστόσο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι ηττήθηκε 0-2 από την Κρουσέιντερς στο Charity Shield.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και η Ελσίνκι έχει τον πρώτο λόγο τόσο για τη νίκη, όσο και για την πρόκριση. Η Λαρν θα βρει τις στιγμές της στο ματς, δύσκολα όμως θα φύγει με αποτέλεσμα από την Bolt Arena. Το ειδικό στοίχημα σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1 ή 4-1 στο 4.35 της Stoiximan.

Στις 20:00 η Χάκεν υποδέχεται στο Γκέτεμποργκ τη Νιού Σεντς. Πολύ δυνατό το ξεκίνημα της Χάκεν στο πρωτάθλημα Σουηδίας, την φέρνει ανάμεσα στις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Μετά το σπουδαίο «διπλό» επό της ΑΙΚ στη Στοκχόλμη, η Χάκεν έμεινε στην 3η θέση αλλά σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Στο -2 από τη Μάλμε και στο -3 από την πρωτοπόρο Έλφσμποργκ. Ο Τραορέ με 12 γκολ, ο Λάρσεν με 5 γκολ και 6 ασίστ, ο Χόβλαντ με 5 γκολ και ο Ρίγκααρντ με 4 γκολ και 9 ασίστ οδηγούν επιθετικά τη Χάκεν που έχει την κορυφαία συγκομιδή τερμάτων (38) στην Allsvenskan.

Η Νιού Σεντς έκανε το νταμπλ πέρσι στην Ουαλία. Πήρε άνετα το πρωτάθλημα στο +22 από την 2η Κόναζ Νόμαντς, καθώς ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με ρεκόρ 26Ν-5Ι-1Η και γκολ… 112-17! Ο ΜακΜάνους με 30 γκολ, ο Μπρόμπελ με 15 και ο Κλαρκ με 13 ήταν αυτοί που έσυραν τον χορό τερμάτων.

Στον τελικό του Κυπέλλου, η Νιού Σεντς «γάζωσε» τη Μπάλα Τάουν με έξι γκολ και κατέκτησε τον τίτλο. Στα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας είχε δύο ήττες απέναντι σε Χάμιλτον (1-2) και Κάρντιφ (1-3), ενώ επικράτησε των Κρουσέιντερς (4-1) και Μάκλσφιλντ (1-0).

Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, μια… νορμάλ απόδοση είναι αρκετή στη Χάκεν για να κάνει τη δουλειά. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 ημίχρονο & Χάκεν Over 1,5 γκολ 2ο ημίχρονο σε απόδοση 2.77 στο Bet Builder της Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X