Πήρε Παπαντωνόπουλο ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή

Πήρε Παπαντωνόπουλο ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή

Ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια για τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεταγραφή στο τμήμα χάντμπολ ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή, καθώς ενισχύθηκε κάτω από τα δοκάρια, αποκτώντας τον 22χρονο διεθνή τερματοφύλακα, Πάνο Παπαντωνόπουλο. Λεπτομέρειες για τη διάρκεια του συμβολαίου του, δεν έχουν γίνει γνωστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Πάνο Παπαντωνόπουλο. Ο διεθνής γκολκίπερ (ημ. γέννησης 2/10/2001, 1,98μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Ο Πάνος Παπαντωνόπουλος, μέλος της Εθνικής μας ομάδας Ανδρών από το 2019, ξεκίνησε την καριέρα του στον Διομήδη Άργους, το 2016, όπου αγωνίστηκε έως το 2021, ενώ τις τελευταίες δύο σεζόν, τις πέρασε στην Ισπανία, φορώντας τη φανέλα της Αντεμάρ Λεόν. Σε εθνικό επίπεδο, ο 22χρονος τερματοφύλακας έχει περάσει από όλες τις «μικρές» μας ομάδες, πέρα από αυτή των Ανδρών.

Η δήλωση του Πάνου Παπαντωνόπουλου στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που από τη νέα χρονιά, θα φοράω τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα. Αυτό, από μόνο του, σε ωθεί να σκέφτεσαι μόνο την επιτυχία! Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που με εμπιστεύτηκαν για να παλέψουμε για τους δύο τίτλους τη νέα σεζόν. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι μόνο στην κορυφή».

Προηγούμενες ομάδες:

2016-21 Διομήδης Άργους

2021-23 Αντεμάρ Λεόν (Ισπανία)».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X