Σε αστρονομική απόδοση η πρόκριση της ΑΕΚ στ’ αστέρια του Champions League!

Σε αστρονομική απόδοση η πρόκριση της ΑΕΚ στ’ αστέρια του Champions League!

Η ΑΕΚ θέλει να παίξει μπαλάρα και στο Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θέλει να παίξει μπαλάρα και στο Champions League! Μπορεί η «Ένωση» να έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στους ομίλους του Conference League, όμως διακαής πόθος όλων είναι να μπουν στα γκρουπ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Ο δρόμος δεν είναι εύκολος, όμως οι νταμπλούχοι φορτσάρουν αρχικά για την πρόκριση από τον 3ο προκριματικό γύρο στα play offs του Champions League και στη συνέχεια για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους της διοργάνωσης. 

Ο Ματίας Αλμέιδα στη διάρκεια της προετοιμασίας έχει εκτοξεύσει τον ανταγωνισμό στα ύψη και στο τελευταίο τεστ είδε τους παίκτες του να επικρατούν εύκολα με 3-0 απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου, Αντβέρπ. 

Το ζητούμενο για το αφεντικό της ΑΕΚ είναι η ομάδα να εμφανιστεί πανέτοιμη στις 8 ή 9 Αυγούστου και 15/8 τότε που η «Ένωση» φιλοδοξεί να κάνει το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League. 

Στη ΑΕΚ γνωρίζουν ότι έρχονται μεγάλες στιγμές και ο Ματίας Αλμέιδα φανέρωσε τις υψηλές βλέψεις των παικτών του λέγοντας ότι «θέλουμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και να πετύχουμε και στην Ευρώπη».

Οι νταμπλούχοι θα μάθουν τον αντίπαλό τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League  στις 24 Ιουλίου και ήδη γνωρίζουν τις τρεις από τις έξι υποψήφιες ομάδες. Πρόκειται για τις Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Γαλατάσαραϊ και Κοπεγχάγη, ενώ οι υπόλοιπες θα προκύψουν από τον β΄ προκριματικό.

Το κίνητρο για να επιστρέψει η ΑΕΚ στα «αστέρια» είναι τεράστιο. Κόσμος, διοίκηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο έχουν επικεντρωθεί στον μεγάλο στόχο που δεν είναι άλλος από το να κουνηθεί ξανά το σεντόνι του Champions League στη Νέα Φιλαδέλφεια.  

Η πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League προσφέρεται σε τρομερή απόδοση, 100! 

Τέλος, ανάμεσα στις προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X