Τράμπζονσπορ: Μπακασέτας και Κουρμπέλης πέταξαν για Τουρκία (ΦΩΤΟ)

Τράμπζονσπορ: Μπακασέτας και Κουρμπέλης πέταξαν για Τουρκία (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μπακασέτας και Κουρμπέλης πέταξαν για Τουρκία και ξεκινούν δουλειά με την Τράμπζονσπορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας ανέβασε story στο Instagram μέσα από το αεροπλάνο μαζί με τον φίλο και συμπαίκτη του, Δημήτρη Κουρμπέλη, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Τουρκία για την προετοιμασία τους.

Για πρώτη φορά έπειτα από εννέα χρόνια ο Τάσος Μπακασέτας και ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα είναι συμπαίκτες σε σύλλογο. Οι δυο διεθνείς είναι καλοί φίλοι και η σχέση τους κρατάσεις από το 2009, όταν έπαιζαν μαζί στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα ήταν συγκάτοικοι.

Οι δρόμοι τους χώρισαν το 2014 όταν ο νυν αρχηγός της Εθνικής έφυγε από το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη. Η ποδοσφαιρική μοίρα τους έφερε ξανά μαζί τώρα, καθώς ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τράμπζονσπορ και θα είναι συμπαίκτης τόσο με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό, όσο και με τον Μανώλη Σιώπη.

Ο Μπακασέτας ανέβασε story στο Instagram μέσα από το αεροπλάνο μαζί με τον Κουρμπέλη και το συνόδευσε με τη λεζάντα «Έτοιμοι», καθώς οι δυο τους πέταξαν στην Τουρκία για να ξεκινήσουν προετοιμασία με την Τράμπζον.

Μπακασέτας story

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X