«Όχι» στον Ολυμπιακό από Μίροτιτς - Επιλέγει ομάδα έκπληξη από την Ευρώπη

«Όχι» στον Ολυμπιακό από Μίροτιτς - Επιλέγει ομάδα έκπληξη από την Ευρώπη
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκολα Μίροτιτς αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση του Ολυμπιακού και επέλεξε ομάδα-έκπληξη από την Ευρώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκολα Μίροτιτς αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση του Ολυμπιακού και επέλεξε ομάδα-έκπληξη από την Ευρώπη.

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Μίροτιτς τον οποίο τα Μέσα παρουσίαζαν προ της συμφωνίας με τον Ολυμπιακό απέρριψε την πρόταση των ερυθρολεύκων και έχει επιλέξει άλλη ομάδα της Ευρωλίγκα, καθώς η Ελλάδα δεν ήταν μέσα στις τελικές του επιλογές.

Όπως όλα δείχνουν ο Μίροτιτς θα πάρει το… ταλέντο του και θα μετακομίσει σε ομάδα-έκπληξη, με τις τελικές επιλογές του από ότι φαίνεται να είναι ανάμεσα σε Aρμάνι, που είναι η πρώτη επιλογή, και Μονακό.

Ο Παναθηναϊκός παρακολούθησε διακριτικά την υπόθεση Μίροτιτς, ωστόσο τα δημοσιεύματα και η άκρατη φημολογία που αναπτύχθηκε από χθες ήταν μάλλον λόγω του… hype της μεταγραφής Σλούκα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός χάνει την ευκαιρία να βάλει ένα σπουδαίο επιθετικό όπλο στα παπούτσια του Βεζένκοφ και ξεκινά εκ νέου στην αγορά την αναζήτηση του αντικαταστάτη του

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X