Σίμος: «Να γίνει ομάδα-οικογένεια ο Ιωνικός για να επιστρέψει εκεί που αξίζει»

Σίμος: «Να γίνει ομάδα-οικογένεια ο Ιωνικός για να επιστρέψει εκεί που αξίζει»

Τους στόχους και τις προτεραιότητες του με τον Ιωνικό έθεσε ο Γιώργος Σίμος, κάνοντας λόγο για χρονιά πρόκληση, στις πρώτες του δηλώσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ιωνικού, ο Γιώργος Σίμος έκανε και την πρώτη του δήλωση ως προπονητής της ομάδας της Νίκαιας, στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Σε αυτήν, λοιπόν, ο 45χρονος κόουτς, δεσμεύτηκε ότι θα δημιουργήσει μια ομάδα που θα είναι οικογένεια, θα βελτιώσει τους παίκτες και, μαζί με τον κόσμο του Ιωνικού, θα προσπαθήσουν για την επάνοδο του στην «μεγάλη κατηγορία».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που αναλαμβάνω το ρόλο του νέου προπονητή του Ιωνικού, έναν ιστορικό σύλλογο με παθιασμένους οπαδούς και εξαιρετική δυναμική.
Ο στόχος μου ως προπονητής του Ιωνικού είναι να δημιουργήσουμε από την αρχή μια ισχυρή και ανταγωνιστική ομάδα με συνέπεια.

Η βελτίωση των ατομικών ικανοτήτων των ποδοσφαιριστών μας και η δημιουργία μιας ομάδας-οικογένειας είναι η δέσμευση μου και η βάση για την επιτυχία μας.

Σε αυτή την ποδοσφαιρική χρονιά-πρόκληση όλοι μαζί ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος μπορούμε να ενισχύσουμε την δυναμική της ομάδας μας ώστε να βρεθεί ξανά εκεί που της αξίζει».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X