Μπασκόνια: «Ο Τόμπσον δε θα συνεχίσει μαζί μας, σε αντίθεση με τον Χάουαρντ»

Μπασκόνια: «Ο Τόμπσον δε θα συνεχίσει μαζί μας, σε αντίθεση με τον Χάουαρντ»
Photo Credits: INTIME

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Μπασκόνια, Φέλιξ Φερνάντεζ αποκάλυψε το μέλλον των δύο παικτών και αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν την ομάδα της Βιτόρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από πιο «καυτά» ονόματα του φετινού μεταγραφικού καλοκαιριού είναι και αυτό του Ντάριους Τόμπσον. Ο παίκτης της Μπασκόνια έκανε μια φοβερή σεζόν και έστρεψε πάνω του ενδιαφέρον πολλών ομάδων, από την Ευρώπη αλλά και την Αμερική. Και ο ίδιος είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Κάτι που επιβεβαίωσε και ο  Αθλητικός Διευθυντής της Μπασκόνια, Φέλιξ Φερνάντεζ, ο οποίος τόνισε ότι ο Τόμπσον αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, τη στιγμή που στη Βιτόρια θα συνεχίσει κανονικά ο Μάρκους Χάουαρντ.

«Ο Ντάριους Τόμπσον δεν θα συνεχίσει στη Βιτόρια, δεν θα παίξει στη Μπασκόνια. Για την ακρίβεια, ενεργοποίησε το opt out στο συμβόλαιό του. Θα θέλαμε να τον δούμε να συνεχίζει, αλλά έτσι είναι η κατάσταση στην αγορά» είπε ο Φερνάντεζ και πρόσθεσε «Υπήρξε μια σειρά από κινήσεις στην Ευρώπη με παίκτες που πήγαν στο ΝΒΑ (σ.σ. αναφέρεται στον Βάσα Μίτσιτς) και αυτό προκάλεσε ντόμινο εξελίξεων. Η φυγή του Τόμπσον σχετίζεται με αυτό. Υπάρχουν μόνο λόγια ευγνωμοσύνης για αυτόν, μας χάρισε όμορφες στιγμές στη Fernando Buesa Arena που δεν είχαμε δει για πολύ καιρό. Έχει πάρει μια επαγγελματική απόφαση, αποφάσισε να πάει στην Αναντολού Εφές. Θα ήμασταν χαρούμενοι αν συνέχιζε εδώ».

Όσον αφορά τον Μάρκους Χάουαρντ, ο Αθλητικός Διεθυντής των Βάσκων ανέφερε: «Ο Μάρκους θα συνεχίσει στη Βιτόρια. Όταν η ομάδα παίζει όπως παίζει, όλοι οι παίκτες μας προκαλούν το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλοι οι παίκτες έχουν προσφορές, αλλά θέλουμε επίσης να διατηρήσουμε το “κορμό” και να παραμείνουμε φιλόδοξοι. Υπάρχουν φορές που μπορείς να ελέγξεις τα πράγματα και άλλες δεν μπορείς, αλλά ο Μάρκους Χάουαρντ θέλει να συνεχίσει και θα είναι ένα από τα σημαντικά κομμάτια της Μπασκόνια».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X