Σούρερ: «Δεν χτίζεις ομάδα σε 5 μέρες, χαρούμενος που γύρισα στην Ελλάδα»

Σούρερ: «Δεν χτίζεις ομάδα σε 5 μέρες, χαρούμενος που γύρισα στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Στον πάγκο του Παναιτωλικού θα βρίσκεται τη νέα χρονιά ο Γκάμπριελ Σούρερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γκάμπριελ Σούρερ παρουσιάστηκε επίσημα ως προπονητής του Παναιτωλικού, με τον ίδιο να θέτει τους στόχους του για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον κ. Κωστούλα για την ευκαιρία να είμαι εδώ. Ηθελα πολύ να γυρίσω στην Ελλάδα να εργαστώ ως προπονητής. Και η οικογένειά μου ήθελε να επιστρέψουμε. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό για να είναι ευχαριστημένος και ο κόσμος του Αγρινίου. Θα δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα όπως είπα. Είδα πολλά παιχνίδια της ομάδας, συζητήσαμε πολλά από αυτά. Είμαστε στην αρχή, κάναμε πέντε προπονήσεις. Προσπαθούμε να φτιάξουμε μία καλή ομάδα. Είδα παιχνίδια περσινά, γνωρίζω τώρα τι παίχτες έχουμε, κυρίως τα νέα παιδιά. Ακολούθως θα δούμε. Θέλουμε ομάδα δυνατή εντός και εκτός έδρας. Πέρυσι ήταν καλύτερη η ομάδα εκτός έδρας. Θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας. Να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο για τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Ψάχνουμε και το συζητήσαμε με τον πρόεδρο, να χτίσουμε δυνατό ρόστερ. Έχουμε χρόνο, θα κάνουμε μεταγραφές και θα δουλέψουμε με τα παιδιά που έχουμε εδώ. Να βελτιωθούν όσοι είναι στο ρόστερ και όσοι έρθουν να βοηθήσουν. Με την δουλειά μας να πάμε πιο ψηλά. Είχαμε πέρυσι 53 γκολ παθητικό. Είναι πολλά. Πρέπει να λυθούν τα αμυντικά προβλήματα. Πρέπει να βάλουμε και περισσότερα γκολ. Αν το πετύχουμε σίγουρα θα είμαστε πιο ψηλά. Είδα πολλά παιχνίδια αλλά είμαστε ακόμα σε περίοδο γνωριμίας με κάποια παιδιά που έχουμε εδώ. Πρέπει να τους δούμε στην προπόνηση, με τον τρόπο που εμείς δουλεύουμε. Πρέπει να πάρουμε παίκτες καλύτερους από αυτούς που φύγανε. Να βοηθήσουν την ομάδα και τα νέα παιδιά που έχουμε, το μέλλον της ομάδας. Και αυτό είναι στόχος μας.

Το πρώτο που θέλω είναι να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Να πιστεύουμε σε αυτό που δουλεύουμε και, όπως ξέρετε αυτό γίνεται παντού, να δούμε τι ρόστερ έχουμε. Με κάποιες ομάδες δεν μπορούμε να κοντραριστούμε, δεν είμαστε στα ίδια. Αλλά πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Να είμαστε αυστηροί στη δουλειά μας και να προσέχουμε τα παιδιά που έχουμε. Πιστεύουμε πολύ στη δουλειά μας. Θέλω να είμαι δυνατός εντός έδρας, θέλει όμως χρόνο και δουλειά. Δεν χτίζεις ομάδα σε πέντε μέρες. Έχω όμως εμπιστοσύνη στη δουλειά μας και στα παιδιά που θα πάρουμε».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X