Η ΑΕΚ μπήκε «σφήνα» για δυνατή περίπτωση κεντρικού αμυντικού

Η ΑΕΚ μπήκε «σφήνα» για δυνατή περίπτωση κεντρικού αμυντικού
Photo Credits: INTIME

Με τη σύμφωνη γνώμη του Αλμέιδα, η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού που συζητούσε με άλλη ομάδα και έχει πλούσιο βιογραφικό και παραστάσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απόκτηση ενός στόπερ παραμένει προτεραιότητα της ΑΕΚ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Εκείνο που έχει ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα από τους αρμόδιους του μεταγραφικού σχεδιασμού είναι ο «εκλεκτός» να μπορέσει να διεκδικήσει από την πρώτη στιγμή φανέλα βασικού, αποτελώντας μία έξτρα επιλογή για το κέντρο της άμυνας μαζί με τους Βίντα και Μουκουντί.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», τα τελευταία 24ωρα έχει τεθεί στα υπόψιν των κιτρινόμαυρων η περίπτωση ενός παίκτη που έπαιξε την σεζόν που μας πέρασε στην Ισπανία, με εξαιρετικό βιογραφικό, πολλές παραστάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ο «Πελάδο» έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει πως ο Δικέφαλος μπήκε «σφήνα» στις συζητήσεις του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή με άλλη ομάδα, γεγονός που φανερώνει πως στην ΑΕΚ θεωρούν ότι υπάρχει το έδαφος για να προχωρήσει η υπόθεση.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X