Οικονόμου για την επέτειο του Euro 2004: «Εκείνη η ομάδα αξίζει τον αιώνιο έπαινό μας»

Οικονόμου για την επέτειο του Euro 2004: «Εκείνη η ομάδα αξίζει τον αιώνιο έπαινό μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με αφορμή την επέτειο των 19 χρόνων από την κατάκτηση του Euro 2004, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου, έστειλε το δικό του μήνυμα, τονίζοντας ότι αυτή ομάδα αξίζει τον αιώνιο έπαινο όλων μας.

Επίσης, πρόσθεσε για το σήμερα ότι «χρειάζεται να αλλάξουμε αρκετά, να βελτιώσουμε άλλα και να επενδύσουμε συστηματικά σε όσα μπορούν να μας οδηγήσουν σε νέες επιτυχίες».

Το μήνυμα του Γιάννη Οικονόμου:

«Η επέτειος της κατάκτησης του Euro 2004, από την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου, μάς υπενθυμίζει ότι ο συνδυασμός ταλέντου, δουλειάς, τόλμης και τύχης είναι θεμέλιο κάθε επιτυχίας. Και αξίζει στην ομάδα εκείνη ο αιώνιος έπαινος για όσα μας πρόσφερε κι όσα μας δίδαξε. Η πορεία έκτοτε, όμως, μας έμαθε ότι καμία επιτυχία δεν είναι οριστική. Για να κατακτήσουμε κι άλλες κορυφές χρειάζεται να αλλάξουμε αρκετά, να βελτιώσουμε άλλα και να επενδύσουμε συστηματικά σε όσα, μέσα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό σύγχρονο περιβάλλον, μπορούν να μας οδηγήσουν σε νέες επιτυχίες».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X