Τονάλι: «Θα είναι για πάντα το σπίτι μου η Μίλαν, ελπίζω να επιστρέψω μία μέρα»

Τονάλι: «Θα είναι για πάντα το σπίτι μου η Μίλαν, ελπίζω να επιστρέψω μία μέρα»
Photo Credits: INTIME

Το δικό του αντίο στη Μίλαν είπε με μία ανάρτηση στα social media o Σάντρο Τονάλι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της Νιουκάστλ είναι με κάθε επισημότητα ο Σάντρο Τονάλι, με τον Ιταλό αμυντικό μέσο να αφήνει τη Μίλαν έπειτα από δύο χρόνια. Έτσι, με μία ανάρτηση στα social media, o 23χρονος χαφ αποχαιρέτισε τους «ροσονέρι», λέγοντας πως αυτή η ομάδα θα είναι για πάντα το σπίτι του.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Σήμερα βρίσκω τον εαυτό μου να έχει ανάμεικτα συναισθήματα. Όπως γνωρίζεται, αποφάσισα να ξεκινήσω μία νέα περιπέτεια, μία νέα πρόκληση.

Ξεκινάω εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μου στον σύλλογο της Μίλαν που με καλωσόρισε και μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι μέλος μιας φανταστικής ομάδας, που για μένα θα είναι για πάντα το σπίτι μου. Ευχαριστώ όσους έκαναν εφικτό το να φορέσω τα χρώματα της Μίλαν. Έμαθα τόσα πολλά τα τελευταία τρία χρόνια και βρήκα μια ποδοσφαιρική οικογένεια σε συμπαίκτες, τεχνικό επιτελείο, οι οποίοι με βοήθησαν σε αυτό το ταξίδι. Χάρη σε αυτούς μπόρεσα να βελτιωθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος.

Κατανοώ ότι αυτό το αντίο προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα, κάτι φυσιολογικό όταν χάνεις ένα κομμάτι από την καρδιά σου. Αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι στο ποδόσφαιρο και στη ζωή, χάρη στις αλλαγές μεγαλώνουμε.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους μου, όλους εσάς που έχετε και εσείς τη Μίλαν στην καρδιά σας. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τα συνθήματά σας, το 19ο σκουντέτο, όλες τις υπέροχες στιγμές που μοιραστήκαμε, την αγάπη μας για τη Μίλαν.

Εύχομαι σε όλους σας τα καλύτερα για το μέλλον και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσετε να πετυχαίνετε σπουδαία πράγματα. Ελπίζω δεν είναι ένα αντίο, αλλά ένα εις το επανιδείν.

Forza Milan. Σάντρο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X