Θλίψη και οδυρμός στο Λιμάνι: Αποχώρησε ο Παπασταθόπουλος και ξέχασε στο «αντίο» του τον Μαρινάκη... (ΦΩΤΟ)

Θλίψη και οδυρμός στο Λιμάνι: Αποχώρησε ο Παπασταθόπουλος και ξέχασε στο «αντίο» του τον Μαρινάκη... (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος «χαιρέτησε» στον Ολυμπιακό και στο «αντίο» του ξέχασε το παιδί να κάνει αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θλίψη και οδυρμός στο Λιμάνι μετά το «αντίο» του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό με τον άλλοτε διεθνή ποδοσφαιριστή να ξεχνά να κάνει αναφορά στον ιδιοκτήτη των Πειραιωτών, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχωρεί μετά από 2,5 χρόνια από τον Ολυμπιακό, καθώς το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε. Σε μήνυμά του στο Instagram, ο Έλληνας αμυντικός ευχαρίστησε τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» προπονητές, συμπαίκτες, μέλη του τιμ, αλλά δεν έκανε κάποια αναφορά στη διοίκηση.

Από τα πρώτα σχόλια κάτω από το μήνυμα αυτό ήταν του Μίτσελ, o οποίος έγραψε: «Ήταν απόλαυση και χαρά μου να δουλεύω μαζί σου. Είσαι από τους ανθρώπους που προτιμώ να βρίσκω στον δρόμο μου. Σε ευχαριστώ, έχεις τον σεβασμό μου»,.

Σχόλιο έσπευσε να κάνει και ο Μαρκ Μπάρτρα, ο οποίος φέρεται να είναι ο αντικαταστάτης του στον Ολυμπιακό, γράφοντας: «Πάπα, αμίγκο, μ@λ@κ@».

Το μήνυμα του Παπασταθόπουλου:

Πέρασαν 2,5 χρόνια

94 συμμετοχές και 2 πρωταθλήματα super league.

Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για την αποδοχή τους και την στήριξη τους. Και σε όλο το staff, στους γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, προπονητές, ιατρικό team και πάνω από όλα στους συμπαίκτες μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη πολύτιμη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια.

Τιμή μου που φόρεσα την φανέλα του Ολυμπιακού!

Δείτε την ανάρτηση:

Θλίψη και οδυρμός στο Λιμάνι: Αποχώρησε ο Παπασταθόπουλος και ξέχασε στο «αντίο» του τον Μαρινάκη... (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X