Η ΑΕΚ τελείωσε την προπόνηση με 11 παίκτες!

Η ΑΕΚ τελείωσε την προπόνηση με 11 παίκτες!
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα δούλεψε με λίγους ποδοσφαιριστές σήμερα το πρωί στο Μπουργκ Χάαμσταντ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η ΑΕΚ στο Μπουργκ Χάαμσταντ βρίσκεται με 20 ποδοσφαιριστές. Τρεις τερματοφύλακες για τον Κάρλος Ρόα και 17 ποδοσφαιριστές στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα και το τιμ του. Ωστόσο, ο Αλμέιδα τελείωσε την σημερινή προπόνηση με μόλις 11 παίκτες!

Ο Αραούχο κάνει ειδικό πρόγραμμα μόνος του στο ξενοδοχείο και στο γήπεδο, ο Σιντιμπέ μετά το πρόβλημα στο γαστροκνήμιο το Σαββατοκύριακο έμεινε στο ξενοδοχείο και αύριο θα δοκιμάσει να προπονηθεί. Σήμερα το πρωί οι Γαλανόπουλος, Μαχαίρας και Θεοχάρης έμειναν στο ξενοδοχείο για αποφόρτιση (δεν υπάρχει κάποια ανησυχία), ενώ κατά τη διάρκεια της έντονης προπόνησης σήμερα αποχώρησαν οι Κοσίδης και Γιόνσον. Έτσι αν αφαιρέσουμε τους 2 τερματοφύλακες (Στάνκοβιτς, Γκίνης) που δούλεψαν με τον Ρόα, ο Αλμέιδα τελείωσε την προπόνηση με μόλις 11 παίκτες (Μουκουντί-Μήτογλου-Ρόκσον-Ραντόνια-Πήλιος-Μοχαμάντι-Λαμαράνα-Eλίασον-Γκατσίνοβιτς-Ζίνι-Φαν Βέερτ).

Απόψε η ΑΕΚ περιμένει στο Μπουργκ Χάαμσταντ τον Νορντίν Αμραμπατ, ενώ αύριο θα ενσωματωθούν οι Μάνταλος-Ρότα-Αθανασιάδης-Τσούμπερ-Βίντα-Σιμάνσκι-Χατζισαφί-Χρυσόπουλος. Οπότε αναμενόμενα θα… γεμίσει το ρόστερ της ΑΕΚ για να δουλέψει καλύτερα ο Ματίας Αλμέιδα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X