Νέα «πόρτα» στον Παναθηναϊκό: Επιστρέφει στο NBA o Έξουμ

Νέα «πόρτα» στον Παναθηναϊκό: Επιστρέφει στο NBA o Έξουμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη μια μετακίνηση από την Euroleague στο NBA, αφού ο Ντάντε Έξουμ συμφώνησε με τους Ντάλας Μάβερικς, που του πρόσφεραν εγγυημένο συμβόλαιο!

Ο Αυστραλός γκαρντ που ξεχώρισε με την φανέλα της Παριζάν την φετινή σεζόν, θα επιστρέψει στο NBA μετά από δύο σεζόν στην Ευρώπη, καταλήγοντας σε συμφωνία με τους Μάβερικς.

To deal του Έξουμ με τους Μάβερικς, αποκάλυψε ο Έντριαν Βοϊναρόφσκι, που με… τιτίβισμα του στο Twitter, ανέφερε ότι οι Τεξανοί πρόσφεραν στον 27χρονο γκαρντ εγγυημένο συμβόλαιο.

Το No5 του draft του 2014, θα ενισχύσει την περιφέρεια των Τεξανών, προσφέροντας βάθος στον πάγκο των Μάβερικς, που διατήρησαν στο δυναμικό τους τον Κάιρι Ίρβινγκ φτιάχνοντας τρομερό δίδυμο με τον Λούκα Ντόντσιτς.

O 27χρονος γκαρντ βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού, ωστόσο η προοπτική της επιστροφής στο NBA, κέρδισε τον Έξουμ, που αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των Μάβερικς.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X