Αποχώρησε από τη Γαλατάσαραϊ ο Χουάν Μάτα

Αποχώρησε από τη Γαλατάσαραϊ ο Χουάν Μάτα

Παρελθόν από τη Γαλατάσαραϊ έπειτα από μόλις μια σεζόν, αποτελεί ο Χουάν Μάτα ο οποίος είναι πλέον ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τίτλους τέλους στη σύντομη θητεία του στα γήπεδα της Τουρκίας έβαλε ο Χουάν Μάτα.

Ο πολύπειρος Ισπανός μέσος, μετά από μια σεζόν στη Γαλατάσαραϊ κατά την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα, αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του το οποίο έληξε στις 30 Ιουνίου και πλέον θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Kατά την παραμονή του στην «τσιμπόμ» ο σπουδαίος Χουάν Μάτα, αγωνίστηκε σε 18 αναμετρήσεις, πετυχαίνοντας τρία τέρματα και μοιράζοντας δύο ασίστ.

Στο παρελθόν ο 35χρονος διεθνής Ισπανός φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, της Βαλένθια, της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ κατέγραψε και ονειρεμένη καριέρα και με την εθνική του ομάδα κατακτώντας το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, αλλά και το Euro του 2012.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X