ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή ΑΕΚ Inside με Τσίλη – Καπετανάκο από την Ολλανδία για την μεταγραφή του παικταρά Πινέδα!

ENWSI TV: ΟΛΗ η εκπομπή ΑΕΚ Inside με Τσίλη – Καπετανάκο από την Ολλανδία για την μεταγραφή του παικταρά Πινέδα!
Photo Credits: INTIME

Δείτε ξανά όλο το AEK Inside με τους Τσίλη-Καπετανάκο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ έχει ξεκινήσει και το enwsi.gr φωνάζει «παρών»!

Οι προπονήσεις της ΑΕΚ επί ολλανδικού εδάφους συνεχίζονται με τους «κιτρινόμαυρους» να… στάζουν υπό τις οδηγίες του αγριεμένου Ματίας Αλμέιδα.

Το enwsi.gr βρίσκεται στην Ολλανδία όπως και πέρυσι μέσω του Τάσου Καπετανάκου ο οποίος κάλυψε αμφότερες τις περσινές προετοιμασίες της ΑΕΚ στην Ολλανδία. Έτσι, θα σας μεταφέρουμε όλα όσα συμβαίνουν στο Μπουργκ – Χάαμστεντε και τη δουλειά που θα ρίχνει ο Ματίας Αλμέιδα με τους παίκτες του.

Φυσικά, όπως και πέρυσι το καλοκαίρι κάθε βράδυ θα έχει εκπομπή στο ENWSI TV… απευθείας από την Ολλανδία. Το AEK Inside ξεκίνησε απόψε τις 22:00 με τον Κώστα Τσίλη και τον Τάσο Καπετανάκο από την πόλη που «χτίζεται» ο Δικέφαλος της επόμενης χρονιάς, ενώ πλέον υπάρχει και η μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ. Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται πολλά και άκρως ενδιαφέροντα για ακόμα ένα καλοκαίρι.

LIVE το ΑΕΚ Inside με Τσίλη – Καπετανάκο από την Ολλανδία:

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X