Ορμπελίν Πινέδα: Αυτά είναι τα 5 καλύτερα γκολ του με την ΑΕΚ! (VIDEO)

Ορμπελίν Πινέδα: Αυτά είναι τα 5 καλύτερα γκολ του με την ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τα πέντε καλύτερα γκολ του MVP Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τους οπαδούς της ΑΕΚ μέχρι και τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα σχεδό όλοι συμφωνούσαν πως MVP της ιστορικής σεζόνς της Ένωσης με την κατάκτηση του νταμπλ δεν είναι άλλος από τον Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με βασικό γνώμονα την μεγάλη επιθυμία του Αργεντινού τεχνικού να διατηρήσει τον παίκτη στην ομάδα του, έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη δίνοντας 6,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του «El Magito» μόνο στην Θέλτα για το 100% των δικαιωμάτων του. Μπορείτε να φανταστείτε πού θα πάει το ποσό του deal σε συνδυασμό με το συμβόλαιο του ίδιου.

Πρόκειται για έναν παίκτη που ανάγκασε τον κόσμο να… σκέφετεται πως οι «κακές» του ημέρες ήταν εκείνες που ο ίδιος δεν ήταν με διαφορά ο καλύτερος στο γήπεδο. Έβγαλε όλη τη σεζόν χωρίς ιδιαίτερους τραυματισμούς, έπαιξε από δεξί μπακ μέχρι σέντερ φορ και απέδειξε πως είναι παίκτης που αξίζει στο απόλυτο τα χρήματα αυτά.

Αγωνίστηκε συνολικά σε 42 παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκόραρε 10 φορές, έβγαλε 4 ασίστ και είχε καθοριστική συμμετοχή στην κατάκτηση του νταμπλ από την AEK έπειτα από 45 χρόνια, κερδίζοντας και τον τίτλο του MVP της Super League 2022-23!

Τα 5 καλύτερα γκολ του Ορμπελίν Πινέδα με την ΑΕΚ

Ήταν σα να είχε βάλει στοίχημα ο Ορμπελίν Πινέδα κάθε φορά που θα βρίσκει δίχτυα να είναι…. γκολάρα, ενώ φρόντισε να «πληγώσει» δύο φορές τον μεγάλο ανταγωνιστή της ΑΕΚ πέρυσι για το πρωτάθλημα, Παναθηναϊκό. Φυσικά η συνεισφορά του είναι πάνω από τα γκολ καθώς ήταν ο εκφραστής των περισσότερων επιθέσεων της Ένωσης δημιουργικά ο ίδιος. Το enwsi.gr σας μάζεψε τα πέντε γκολ του που ξεχώρισαν περισσότερο

Vs Παναιτωλικός – 18η αγωνιστική – 15/01/23 

Ήταν ένα ματς που είχε κάνει φοβερή εμφάνιση ο Ορμεπλίν Πινέδα και το τέρμα αυτό ξεχωρίζει γιατί o ύψους 169 εκατοστών Μεξικανός πήδηξε στο… Θεό για να πάρει τη κεφαλιά ανάμεσα σε άλλους αντιπάλους αμυντικούς.



Vs Λαμία – 1η Αγωνιστική – 20/08/22 

Με το… καλημέρα ο Ορμπελίν Πινέδα φρόντισε να δείξει την κλάση του. Μια περίοδο στην αρχή της σεζόν που η Ένωση ακόμα δεν είχε βρει τα πατήματά της, ο Μεξικανός ήταν το κλειδί του Αλμέιδα για να παίρνει άνετα τα παιχνίδια.

Μόλις στο πρώτο ματς της σεζόν για το πρωτάθλημα ο Magito έδειξε την έφεσή του σε αυτά τα πλασέ από το ημικύκλιο περίπου της περιοχής μετά από πάσα από τα πλάγια.



Vs ΠΑΣ Γιάννινα – 3η Αγωνιστική – 04/09/22 

Είμαστε πάλι στην ίδια περίοδο που η ΑΕΚ ακόμα δεν έχει την ταυτότητα του Αλμέιδα και ο Πινέδα ξεκλειδώνει τα παιχνίδια.

Έχει προηγηθεί η ήττα από τον Βόλο στη Ριζούπολη και η ΑΕΚ παίζει πάλι στο ίδιο γήπεδο, στο τελευταίο της παιχνίδι πριν την είσοδο στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Κοντεύουμε στο ημίχρονο, η Ένωση δυσκολεύται και ο Μεξικανός πιάνει ένα γλυκό σουτ με το αριστερό του πόδι και ανοίγει το δρόμο για το τρίποντο.



VS Βόλος – 10η Αγωνιστική πλέι οφ –  05/14/23 

Το τελευταίο γκολ της σεζόν για τον Πινέδα ήρθε στο ματς… γιορτή με τον Βόλο στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», σε ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ κλείδωσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εκείνος μπορεί να ήρθε από τον πάγκο, ωστόσο ήταν σίφουνας όπως πάντα. Το τρομερό του γκολ μάλιστα πέρασε κάτω από τα ραντάρ τη φιέστας, όμως ο Μεξικανός έβαλε μια αληθινή γκολάρα με τη βοήθεια του Λιβάι Γκαρσία.



Vs Παναθηναϊκός – 17η Αγωνιστική – 01/08/23 

Ήταν ένα ματς που η ΑΕΚ… έπρεπε να νικήσει κόντρα στον αήττητο ως τότε Παναθηναϊκό για να μπει ξανά δυναμικά στο κυνήγι του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε κλειστεί πίσω και ηΈνωση δεν μπορούσε να βρει τη λύση. Χατζισαφί και Αραούχο αιφνιδίασαν τους αμυντικούς του ΠΑΟ και ο Πινέδα με ένα φοβερό γύρισα νίκησε τον Μπρινιόλι για να βάλει φωτιά τη Νέα Φιλαδέλφεια.



Πάντως αξίζει να αναφερθούν και τα χαρακτηριστικά σλάλομ του Πινέδα τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με τον Ολυμπιακό που ο Μεξικανός σε δύο περιπτώσεις πέρασε ΟΛΗ την ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο τέλος.



Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X