Μωυσιάδης: «Έχουμε συνεργασία με την ΑΕΚ, φταίει 100% ο Αυλωνίτης»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

AYLONITISΟ πρόεδρος του Αχαρναϊκού, Γιώργος Μωυσιάδης μίλησε στον Sentra 103.3 επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη συνεργασίας με την ΑΕΚ, ενώ ξεκαθάρισε ότι αποσύρεται από την υπόθεση Αυλωνίτη, αφού πρόκειται για μια υπόθεση μπλεγμένη. Ο πρόεδρος της ομάδας του Μενιδίου εξήγησε στις δηλώσεις του ότι υπάρχει ανοικτή γραμμή με τους κιτρινόμαυρους σε θέματα μεταγραφικά και όχι μόνο, ενώ ξεκαθάρισε ότι για το μπλέξιμο που έγινε φταίει 100% ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Η ΑΕΚ έτσι και αλλιώς κατάφερε να ταρακουνήσει εχθρούς και αντιπάλους με τον χειρισμό της στο θέμα του ποδοσφαιριστή, κάνοντας σαφές ότι κανείς δεν πρέπει να «παίζει» μαζί της.

Αναλυτικά :

“Όταν κάποια στιγμή του είπα ότι θα αναλάβω τον Αχαρναϊκό μου λέει “μπράβο αγόρι μου” και αργότερα μου έγινε η πρόταση της συνεργασίας σε συγκεκριμένο επίπεδο. Κάτι που αποτελεί τιμή για εμένα. Επειδή, λοιπόν, η ΑΕΚ είναι ερασιτεχνικό σωματείο και δεν έχει δικαίωμα υπογραφής συμβολαίων αυτό θα το έκανε απο τον Γενάρη του 2014 ο Αχαρναϊκός.

Όχι μόνο με τον Αυλωνίτη αλλά και με άλλους επαγγελματίες που ήθελε να πάρει ο κύριος Μελισσανίδης για την ΑΕΚ της football league. Και όταν ερχόταν το καλοκαίρι οι παίκτες που θα υπέγραφαν, είτε θα πήγαιναν στην ΑΕΚ είτε θα έμεναν σε εμάς για ένα χρόνο. Ήταν μια συνεργασία καλή για τον Αχαρναϊκο. Γιατί να μην την έκανα; Και με τον Ολυμπιακό και με τον ΠΑΟΚ θα συνεργαζόμουν. Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι ο Αχαρναϊκός δεν είναι παράρτημα κανενός.. Αν ήταν έτσι γιατί να μην έχω τώρα κάποιον παίκτη στην ομάδα μου από την ΑΕΚ; Το περασμένο καλοκαίρι συναντήθηκα με τον Βρύζα και ζήτησα παίκτες απο τον ΠΑΟΚ» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των “τριφυλλοφόρων”

“Το συμβόλαιο μας ήρθε απο την ΑΕΚ”!

“Από χθες(2/1/2014)που καταθέσαμε το συμβόλαιο του Αυλωνίτη έχει γίνει ένας χαμός. Δεν έκλεισα μάτι. Εμείς στον Αχαρναϊκό δεν γνωρίζαμε ότι ο παίκτης είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο στις 27 Δεκεμβρίου. Χθες το πληροφορήθηκα, εκ των υστέρων, όταν μου τηλεφώνησε παράγοντας του Πανιωνίου, με τον οποίο έχουμε πολύ καλές σχέσεις.

Το συμβόλαιο που ο παίκτης είχε υπογράψει με την ΑΕΚ μας το έστειλε ο δικηγόρος της. Πριν από λίγες ημέρες το πήραμε στα χέρια μας, μέχρι εκείνη την στιγμή δεν ξέραμε πως θα είναι συγκεκριμένα του Αυλωνίτη. Στη συνέχεια μπήκε η δική μας σφραγίδα μας και οι υπογραφές και ως Αχαρναικός πήγαμε και το καταθέσαμε”.

«Ο Αυλωνίτης ήξερε & είναι 100% ο υπεύθυνος»

Ο Γιώργος Μωϋσιάδης  όταν ρωτήθηκε για τα χρήματα που πήρε ο Αυλωνίτης από τον Νίκο Λυμπερόπουλο ως προκαταβολή, απάντησε με ειρωνική διάθεση: «Μπορεί να ήθελε δανεικά το παιδί για να πάρει αυτοκίνητο τώρα τα Χριστούγεννα. Τι να πω; Ο κόσμος καταλαβαίνει και κρίνει. Ασχολούμαστε όλοι με έναν …Αυλωνίτη εδώ και δύο ημέρες. Είναι δυνατόν; Ο κύριος υπεύθυνος για το μπάχαλο που συνέβη είναι ο παίκτης που όταν συμφωνούσε πριν από περίπου δύο μήνες με την ΑΕΚ,  ήξερε ότι θα υπέγραφε στον Αχαρναϊκό. Δεν λέω εγώ ότι πούλησε την ΑΕΚ, δεν θέλω μπλεξίματα με δικηγόρους ,αλλά αυτός που φταίει είναι100 % ο Αυλωνίτης».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X