Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 29/6: Το… χαλασμένο ρολόι του Αλμέιδα, τα απρόσμενα χαμόγελα και το κρύο για 80χρονους

Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 29/6: Το… χαλασμένο ρολόι του Αλμέιδα, τα απρόσμενα χαμόγελα και το κρύο για 80χρονους
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος από την Ολλανδία γράφει ημερολόγιο από όσα βλέπει στην προετοιμασία της ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η 2η ημέρα των προπονήσεων της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε στο Μπουργκ Χάαμσταντ.

Το enwsi.gr βρίσκεται εδώ και κάθε βράδυ θα σας παρουσιάζει το ημερολόγιο της προετοιμασίας με αυτά που… ξεχωρίσαμε από τις «κιτρινόμαυρες» προπονήσεις.

Το ημερολόγιο της ΑΕΚ: 29 Ιουνίου

Κώστας Γαλανόπουλος: Πρώτη ημέρα ήταν πολύ δυνατός. Πολύ γερά πατήματα. Έδινε τα πάντα, πρώτος στο πρέσινγκ που ζητούσε ο Αλμέιδα. Το ίδιο και σήμερα το πρωί. Στο τέλος της προπόνησης τον χαιρετίσαμε. Το απόγευμα δεν ήρθε λόγω επιβάρυνσης… Ο νοών νοείτω.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Ο Αλμέιδα απαιτούσε ένταση σε μία άσκηση. Οι παίκτες ανταποκρινόντουσαν, αλλά παραπονέθηκαν για το χρόνο της άσκησης. Θεώρησαν ότι ο προπονητής του… κορόιδεψε. Ο ίδιος έτρεξε δίπλα τους να τους δείξει το ρολόι. Ο Γκάτσι του απάντησε «Το ρολόι είναι χαλασμένο, τέτοια έχετε στην Αργεντινή. Να σου δώσει ένα καλό ο Γιόνσον, έχει πολλά».

Τζάλοου Λαμαράνα: Μπάλα ξέρει, έχει καλές επαφές. Το πρέσινγκ δεν το… αντέχει. Είναι ακόμη νωρίς. Δείχνει στα χαμένα λίγο. Σε μία άσκηση ξεχάστηκε και πήγε από λάθος δρόμο. Συμβαίνουν αυτά…

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Οσοι τον ξέρουν καλά, γνωρίζουν ότι είναι… δύσκολος άνθρωπος. Στην προετοιμασία φέτος δείχνει άλλος άνθρωπος. Πιο ευχάριστος, πιο χαμογελαστός και χαλαρός. Τη Δευτέρα έρχεται ο Αθανασιάδης…

Γκίντο Μπονίνι: Το κρύο δεν το γουστάρει. Το απόγευμα έκανε αρκετό. Ξεστόμισε την ατάκα «αν είσαι 80 χρονών, μια χαρά είναι εδώ να ζεις…». Τα είπε όλα για το πως βιώνει την παρουσία του στην ηλιόλουστη Ελλάδα.

MVP: Γαλανόπουλος

Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 28/6: Ο Μουκουντί δεν κάνει αστεία, ο Πήλιος τα… άκουσε

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X