Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 28/6: Ο Μουκουντί δεν κάνει αστεία, ο Πήλιος τα… άκουσε

Ημερολόγιο προετοιμασίας ΑΕΚ 28/6: Ο Μουκουντί δεν κάνει αστεία, ο Πήλιος τα… άκουσε
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος από την Ολλανδία γράφει ημερολόγιο από όσα βλέπει στην προετοιμασία της ΑΕΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η 1η ημέρα των προπονήσεων της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε στο Μπουργκ Χάαμσταντ.

Το enwsi.gr βρίσκεται εδώ και κάθε βράδυ θα σας παρουσιάζει το ημερολόγιο της προετοιμασίας με αυτά που… ξεχωρίσαμε από τις «κιτρινόμαυρες» προπονήσεις.

Το ημερολόγιο της ΑΕΚ: 28 Ιουνίου

Σταύρος Πήλιος: Ταλαιπώρησε τον Μπονίνι αρχικά με το όνομα του. Τον ρωτούσε πως τον φωνάζουν. «Πήλιο», «Σταύρο» ή «Πηλιός»; Ο Μπονίνι πήρε την απάντηση για το «Πήλιος» και ο Γκατσίνοβιτς του έκανε πλάκα. Λίγη ώρα μετά ο Αλμέιδα τα… έχωσε στον Πήλιο γιατί δεν είχε καλές επαφές σε οδηγήματα της μπάλας με το δεξί.

Αρολντ Μουκουντί: Ο Καμερουνέζος στόπερ, το θηρίο της ΑΕΚ μπήκε με τα… χίλια στην προετοιμασία. Μπαίνει δυνατά στις φάσεις, δεν λουφάρει σε καμία άσκηση και πολλές φορές δείχνει ηγετικός. Έδινε εντολές σε Γαλανόπουλο, Μοχαμάντι, Πήλιο στο πρες.

Ματίας Αλμέιδα: Η προπόνηση τελείωσε. Οι φροντιστές μάζευαν όλα τα υλικά της προπόνησης, κώνους, εμπόδια, μπάλες. Πολλές από αυτές ήταν διάσπαρτες σε όλο το γήπεδο. Ο ίδιος έτρεξε σε όλες τις γωνίες να της κλωτσά προς το σημείο των φροντιστών για να μην τρέχουν οι ίδιοι. Άνθρωπος και συνεργάτης όλων, πρώτα και πάνω από όλα. Τεράστια προσωπικότητα.

Γήπεδα: Σε καλή κατάσταση το κεντρικό γήπεδο που κάνει προπόνηση η ΑΕΚ. Όπως και το… μισό, δίπλα που δουλεύουν οι τερματοφύλακες. Από Δευτέρα που θα είναι περισσότεροι οι παίκτες, θα χρειαζόταν ακόμη ένα κανονικό γήπεδο.

Καιρός: Δροσιά στην Ολλανδία. Καλές καιρικές συνθήκες για να δουλεύουν σε τέτοιους ρυθμούς και ένταση. Πολύ καλό αυτό.

MVP: Μουκουντί

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X