Μπρόζοβιτς: Ρίχνει... άκυρο στην Αλ Νασρ και θέλει να κλείσει στην Μπαρτσελόνα!

Μπρόζοβιτς: Ρίχνει... άκυρο στην Αλ Νασρ και θέλει να κλείσει στην Μπαρτσελόνα!
Photo Credits: INTIME

Ο Μαρσέλο Μπρόζοβιτς είναι αρνητικός για να πάρει μεταγραφή στην Αλ Νασρ, κλείνοντας το... μάτι στην Μπαρτσελόνα που ετοιμάζει πρόταση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εξελίξεις από την υπόθεση του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, δίνουν μεγάλο προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα για να τον κάνει μόνιμο κάτοικο Βαρκελώνης!

Σημερινό δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, αναφέρει ότι ο Κροάτης αρνήθηκε να παρευρεθεί στη συνάντηση που είχε με ανθρώπους της Αλ Νασρ στο Ζάγκρεμπ, με αποτέλεσμα, να συναντηθούν με τη διοίκηση της Ίντερ χωρίς κάποια ουσιαστική εξέλιξη στο θέμα του 30χρονου μέσου.

Έτσι, γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι η εν λόγω απόφαση του Μπρόζοβιτς μόνο τυχαία δεν είναι. Ο Κροάτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα, έχει μιλήσει με τον Τσάβι και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τα έχει βρει σε όλα με τους Ισπανούς για πολυετή συμφωνία και ετήσιο συμβόλαιο στα επτά εκατομμύρια ευρώ.

Με βάση τα παραπάνω, το μόνο που απομένει είναι οι «μπλαουγκράνα» να έρθουν σε συμφωνία με την πλευρά της Ίντερ, με τον Μπρόζοβιτς να έχει δώσει μια εβδομάδα προθεσμία να καταθέσουν την πρόταση που θα πείσει τους Ιταλούς να πούνε το «ναι» και να συνεχίσει την καριέρα του στα γήπεδα της La Liga.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X