Κως: Έβλεπε βίντεο με βιασμούς μία ημέρα πριν ο Μπαγκλαντεσιανός - Τα στοιχεία που τον «καίνε»

Κως: Έβλεπε βίντεο με βιασμούς μία ημέρα πριν ο Μπαγκλαντεσιανός - Τα στοιχεία που τον «καίνε»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η 27χρονη στην Κω να γνωριζόταν από πριν με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό. Τα ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του κατηγορούμενου δείχνουν πως είχε μελετήσει το έγκλημα.

Πολλά είναι τα ενοχοποιητικά στοιχεία που βαραίνουν τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό που κατηγορείται ότι βίασε και σκότωσε την 27χρονη Αναστάζια στην Κω. Σήμερα (27/6) κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του, ενώ ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του προσάπτουν οι Αρχές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα της Αστυνομίας, ο 32χρονος κατηγορούμενος είχε μελετήσει την αδιανόητη πράξη του, καθώς οι κινήσεις του τόσο πριν όσο και μετά το έγκλημα τον «καίνε».

Ο ίδιος στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι άφησε την κοπέλα στο σημείο όπου θα συναντούσε τον φίλο της. «Ήπιαμε μερικές μπύρες και φύγαμε. Την άφησα στο σημείο που η ίδια γνωστοποίησε με μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στο φίλο της και του είπε “έλα να με πάρεις”. Δεν είχα σεξουαλική επαφή μαζί της», κατέθεσε ο κατηγορούμενος.

Ωστόσο, τα λεγόμενά του καταρρίπτονται από τα ενοχοποιητικά στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.

Ένα από αυτά, που μάλιστα ενισχύει το ενδεχόμενο του να βίασε την 27χρονη, είναι ότι μία ημέρα πριν το έγκλημα έβλεπε στο διαδίκτυο βίντεο με βιασμούς γυναικών. Μάλιστα, όπως προκύπτει, φαίνεται ότι αναζητούσε βίντεο με βιασμούς γυναικών στη ζούγκλα.

Επίσης, είχε στην κατοχή του και δεύτερο κινητό το οποίο και φρόντισε να εξαφανίσει για να μην το βρουν οι αστυνομικοί. Παράλληλα, οι αναζητήσεις του στο διαδίκτυο δείχνουν πως έψαχνε τρόπο να καλύψει το έγκλημα.

Την ίδια ώρα, στην Αστυνομία για κατάθεση κλήθηκε ξανά ο συγκάτοικός του, ο οποίος ρωτήθηκε ξανά για όσα έγιναν εκείνη την ημέρα. Μάλιστα, ανέφερε ότι δύο ημέρες μετά ανακάλυψε πως έλειπαν από το σπίτι οι μαύρες σακούλες.

Στο μεταξύ τα βίντεο που βρέθηκαν δείχνουν την διαδρομή του και ενισχύουν τις κατηγορίες σε βάρος του. Bίντεο – ντοκουμέντο της ΕΡΤ δείχνει την 27χρονη μαζί με τον 32χρονο πάνω στην μηχανή του να φεύγουν από το σπίτι, το μοιραίο βράδυ στην Κω.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω βίντεο φαίνεται ο Μπαγκλαντεσιανός μαζί με το θύμα να επιβαίνουν στη μηχανή του, το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου.

Έπειτα επέστρεψε στο σπίτι του και αμέσως μετά απο τρία λεπτά ξανα έφυγε, έχοντας πάρει μαζί του σακούλες σκουπιδιών για να τυλίξει την σορό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, και παρά την προσπάθεια που έκανε ο 32χρονος να σβήσει τα ψηφιακή του ίχνη, τα εγκληματολογικά εργαστήρια κατάφεραν να ανακτήσουν μέρος αυτών και τα όσα βρήκαν τρομάζουν.

Εύρημα πρώτο ήταν τα μηνύματα προς την αδερφή του, στα οποία φαίνεται να της έλεγε ότι έχει κάνει «κάτι φριχτό», με την ίδια να τον συμβουλεύει να πάει στην αστυνομία.

Αυτό που σοκάρει όμως είναι το γεγονός πως ο 32χρονος, το βράδυ της δολοφονίας της 27χρονης, έψαχνε βίντεο στο YouTube για το πώς θα μπορούσε να εξαφανίσει ένα πτώμα.

Μάλιστα, από την έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι το βίντεο που παρακολούθησε, έδειχνε βήμα βήμα όσα ο ίδιος έκανε μετά τη δολοφονία, στην προσπάθεια του να κρύψει το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Όπως προκύπτει από την έρευνα των Αρχών, ο 32χρονος, αμέσως μετά από τη στυγερή δολοφονία, απενεργοποίησε το κινητό που παρέδωσε κατά τη σύλληψή του για να σβήσει τα ίχνη του, ενεργοποίησε όμως μία δεύτερη συσκευή από την οποία προσπαθούσε να αντλήσει πληροφορίες για να αποκρύψει το άγριο έγκλημα.

Το δεύτερο κινητό που χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος δεν έχει εντοπιστεί ακόμα, ωστόσο με την εύρεσή του αναμένεται να προκύψουν και άλλα δεδομένα για να συμπληρωθεί το παζλ και να απαντηθούν ερωτήματα που μέχρι τώρα παραμένουν αναπάντητα.

Πηγή: newsbomb.gr

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X