«Δύο οι επιλογές για τον Πινέδα - Πρώτη η ΑΕΚ...»

«Δύο οι επιλογές για τον Πινέδα - Πρώτη η ΑΕΚ...»
Photo Credits: INTIME

Ή πάει στην ΑΕΚ ή μένει στη Θέλτα και πείθει τον Ράφα Μπενίτεθ είναι οι δύο επιλογές του Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο επιλογές έχει σύμφωνα με το μεξικανικό «Kery News» ο Ορμπελίν Πινέδα, τον οποίο θέλει δεδομένα η ΑΕΚ και προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να προχωρήσει στην απόκτησή του.

Όπως μεταδίδει το εν λόγω σάιτ, το οποίο διακρίνεται για την εγκυρότητά του ειδικά σε ό,τι αφορά τον «Maguito», ο Πινέδα έχει δύο δρόμους. Ο πρώτος είναι η ΑΕΚ. Επί της ουσίας αναφέρεται στα «θέλω» του παίκτη, ο οποίος σύμφωνα και με τον ατζέντη του θέλει να συνεχίσει στην Ελλάδα. «Ο ατζέντης του μίλησε χθες στο FOX Sports και επιβεβαίωσε ότι εργάζονται για να τον επαναφέρουν, μόνιμα, στον ελληνικό σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του το Kery News.

Και εν συνεχεία γινόταν λόγος για τη δεύτερη επιλογή του παίκτη. Ποια είναι αυτή; Η απάντηση έρχεται μέσω του εν λόγω ρεπορτάζ και αναφέρει ότι «εάν δεν είναι δυνατή η μεταγραφή του στην ΑΕΚ, τότε ο Πινέδα θα πρέπει να επιδιώξει να κερδίσει μια θέση υπό τις διαταγές του Ράφα Μπενίτεθ στη Θέλτα».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X