ΑΕΚ: Τι σημαίνει η απουσία Χατζηεμμανουήλ και Λάτσι από την αποστολή για την Ολλανδία

ΑΕΚ: Τι σημαίνει η απουσία Χατζηεμμανουήλ και Λάτσι από την αποστολή για την Ολλανδία
Photo Credits: INTIME

Τι σημαίνει για την ΑΕΚ η απουσία των Χατζηεμμανουήλ και Λάτσι από την προετοιμασία της ομάδας επί ολλανδικού εδάφους

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

Η ΑΕΚ αναχώρησε για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν. Στο αεροπλάνο μπήκαν 19 παίκτες, υπάρχουν εννιά ακόμα που θα προστεθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες (απουσιάζουν λόγω Εθνικών ομάδων που συμμετείχαν ή συμμετέχουν ακόμα) και αναμένει τουλάχιστον τέσσερα νέα πρόσωπα και τον Πινέδα. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις για το μέλλον του Μεξικανού και το θέμα του στόπερ, εκεί όπου αναμένουν απάντηση από τη βασική επιλογή τους.

Αν και συνήθως οι αποστολές δεν βγάζουν μεγάλες ειδήσεις, εδώ υπάρχουν κάποια στοιχεία που οδηγούν σε συμπεράσματα. Αρχικά, η απουσία του Χατζηεμμανουήλ από την αποστολή φαίνεται πως ανοίγει διάπλατα την κουβέντα για την προσθήκη τρίτου τερματοφύλακα. Ο Χατζηεμμανουήλ ήταν η τρίτη επιλογή πέρυσι, θα μπορούσε να είναι ξανά πίσω από Αθανασιάδη και Στάνκοβιτς – έχει αγωνιστεί άλλωστε με επιτυχία και σε ματς της πρώτης ομάδας – αλλά επελέγησαν οι Γκίνης και Θεοχάρης.
Κερδίζουν θέση Ραντόνια και Ζίνι

Αμφότεροι ταλαντούχοι, αλλά με παραστάσεις μόνο από την ΑΕΚ Β’ και τα μικρότερα τμήματα υποδομής. Κάτι που σημαίνει, πως στην Ενωση κερδίζει έδαφος η προσθήκη κάποιου έμπειρου τερματοφύλακα για να πλαισιώσει το βασικό δίδυμο, εκτός και εάν εντυπωσιάσει κάποιος εκ των δύο σε αυτό το διάστημα. Άλλο συμπέρασμα της αποστολής είναι πως ο Λάτσι δεν υπολογίζεται ούτε ως πέμπτη επιλογή για στόπερ. Αυτό σημαίνει, πως είτε η ΑΕΚ θα πορευθεί ξανά με τέσσερις (Βίντα, Μήτογλου, Μουκουντί συν τη μεταγραφή), είτε θα βρεθεί κάποιος άλλος για να κλείσει πεντάδα.

Διαβάστε περισσότερα

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X