AS: Μπαίνει στο «κόλπο» για Πάντερ η Ρεάλ με απολαβές ύψους 1.8 εκατ.!

AS: Μπαίνει στο «κόλπο» για Πάντερ η Ρεάλ με απολαβές ύψους 1.8 εκατ.!
Photo Credits: INTIME

Ο Κέβιν Πάντερ, που βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού, ενδιαφέρει και τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα AS

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται έντονα για να εντάξει στο ρόστερ του τον Κέβιν Πάντερ. Ωστόσο, δεν αποτελεί τον μοναδικό «μνηστήρα» για τον 30χρονο γκαρντ της Παρτιζάν. Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «AS», η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση του Αμερικανού.

Η «βασίλισσα», όπως χαρακτηριστικά λέει το δημοσίευμα, είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Πάντερ συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα αγγίζει τα 1.8 εκατομμύρια! Θα πρόκειται για μία συνεργασία με διάρκεια δύο ετών.

Η κάτοχος της EuroLeague αποδέσμευσε τέσσερις παίκτες, τους Γκος, Χάνγκα, Κορνελί και Ράντολφ, γεγονός που της εξασφάλισε ένα σημαντικό ποσό, το οποίο μπορεί να διαθέσει για την ενίσχυσή της. Απομένει, λοιπόν, να δούμε τι θα συμβεί και στην περίπτωση του Κέβιν Πάντερ, με το «πράσινο» ενδιαφέρον να είναι δεδομένο.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X