Κοντά στην απόκτηση του Παρέδες η Γαλατάσαραϊ

Κοντά στην απόκτηση του Παρέδες η Γαλατάσαραϊ
Photo Credits: INTIME

Πολύ κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται η Γαλατάσαραϊ, που βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, για την απόκτηση του Λεάντρο Παρέδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Φουλάρει» στα μεταγραφικά η Γαλατάσαραϊ!

Όπως αναφέρει η τουρκική Fanatik, oι πρωταθλητές μετά το έντονο «φλερτ» με τον Λούκα Γιόβιτς, για τον οποίο ετοιμάζουν πρόταση, επιθυμούν να κάνουν δικό τους και τον πρωταθλητή κόσμου με την εθνική Αργεντινής, Λεάντρο Παρέδες!

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η «τσιμπόμ» αναμένεται να εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι η Παρί θα αφήσει ελεύθερο τον διεθνή χαφ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Γιουβέντους, ενώ το θέμα πάει… μακριά αφού γίνεται λόγος για προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Παρέδες με την Παρί λήγει το 2024, όμως οι πρωταθλητές Γαλλίας ενδέχεται να τον αφήσουν ελεύθερο, μετά και την ενίσχυση στη θέση του άξονα με τον Ουγκάρτε.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X