Αρτέτα: «Είμαι χαρούμενος στην Αρσεναλ»

Αρτέτα: «Είμαι χαρούμενος στην Αρσεναλ»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Αρτέτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αφού αμφισβητήθηκε έντονα, ειδικά την πρώτη περίοδο της θητείας του στην Αρσεναλ, ο Μικέλ Αρτέτα, κατάφερε να δημιουργήσει μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα και να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα της Premier League, που εντέλει έχασε από την Μάντσεστερ Σίτι.

Τις τελευταίες εβδομάδες, το όνομα του Ισπανού προπονητή, «έπαιξε δυνατά» για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν ως διάδοχη κατάσταση του Κριστόφ Γκαλτιέ, όμως ο Αρτέτα δεν ανταποκρίθηκε.

Χωρίς να επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Γαλλίας, ο νεαρός τεχνικός, αποσαφήνισε τα δεδομένα: «Εάν υπήρξε πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν; Το μόνο που θέλω να πω, είναι ότι είμαι χαρούμενος στην Αρσεναλ. Νιώθω ότι με αγαπούν κι αισθάνομαι ότι με εκτιμούν οι ιδιοκτήτες μας, ο Σταν και ο Τζος. Εχω ακόμα πολλά να κάνω σε αυτόν τον σύλλογο. Είμαι χαρούμενος και εξαιρετικά ευγνώμων που βρίσκομαι στην Αρσεναλ».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X