Μίλαν: Έντονο ενδιαφέρον για τον Λουκάκου

Μίλαν: Έντονο ενδιαφέρον για τον Λουκάκου
Photo Credits: INTIME

Δημοσίευμα στην Ιταλία αποκαλύπτει το έντονο ενδιαφέρον της Μίλαν για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μέλλον του Βέλγου επιθετικού παραμένει στον… αέρα καθώς ολοκληρώνεται ο δανεισμός του από την Τσέλσι στην Ίντερ ολοκληρώθηκε, αλλά είναι ακόμα άγνωστο αν θα επιστρέψει στο Λονδίνο ή αν θα μείνει στο Μιλάνο.

Κι αν μείνει στην ιταλική πόλη, θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των «νερατζούρι»; Η Ίντερ θα ήθελε να τον κρατήσει, ξανά ως δανεικό, αλλά η Τσέλσι θέλει πια να τον πουλήσει. Οι δυο ομάδες ακόμα δεν τα έχουν βρει κι έτσι μπορεί να μπει… σφήνα άλλος ενδιαφερόμενος.

Κι αυτός δεν αποκλείεται να είναι η Μίλαν, που φέρεται να μπορεί να δώσει τα 40 εκατομμύρια ευρώ που ζητούν οι Άγγλοι για να τον παραχωρήσουν, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

Πρόκειται, όπως σημειώνεται, για ένα ποσό το οποίο δεν μπορεί να διαθέσει η Ίντερ και έτσι δεν είναι διόλου απίθανο ο παίκτης να μείνει στο Μιλάνο, αλλά να αλλάξει… στρατόπεδο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X