Συμφώνησε με Τζέκο η Φενέρμπαχτσε

Συμφώνησε με Τζέκο η Φενέρμπαχτσε
Photo Credits: INTIME

Σούπερ κίνηση από τη Φενέρμπαχτσε, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον Έντιν Τζέκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίρνει Τζέκο η Φενέρμπαχτσε.

Η ομάδα της Τουρκίας έκλεισε τον Βόσνιο φορ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με εξαιρετικές απολαβές. Ο διεθνής επιθετικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του συλλόγου για διετή συνεργασία, η οποία θα του αποφέρει 4 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ προβλέπεται και 1 εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους, ενώ έχει κλείσει τα 37 από τον Μάρτιο.

Την είδηση επιβεβαιώνει ουσιαστικά και το κλαμπ, κάνοντας γνωστό ότι ο παίκτης θα βρεθεί στην Τουρκία ώστε να περάσει από εξετάσεις και να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Τζέκο προέρχεται από διετή παρουσία στην Ίντερ, στην οποία έκανε 101 συμμετοχές με 31 γκολ και 15 ασίστ, ενώ η Φενέρμπαχτσε θα αποτελέσει τον 8ο σταθμό της καριέρας του, στην οποία έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Μάντσεστερ Σίτι, Ρόμα, Ίντερ και Βόλφσμπουγκ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X