«Ρώτησε για τον Βιγιάρ της Ρόμα ο ΠΑΟΚ» (ΦΩΤΟ)

«Ρώτησε για τον Βιγιάρ της Ρόμα ο ΠΑΟΚ» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Γκονσάλο Βιγιάρ φαίνεται πως είναι μία από τις περιπτώσεις που απασχολεί τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να καταστρώνει τα πλάνα του για το ρόστερ της επόμενης σεζόν στη Ρόμα, ψάχνοντας τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν την ποιότητα, ωστόσο παράλληλα δουλεύονται και οι αποχωρήσεις.

Ένας από τους παίκτες που δεν υπολογίζει ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ο Γκονσάλο Βιγιάρ, ο οποίος φέρεται να τσεκάρεται από τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει μάλιστα ο Τζανλούκα Ντι Μάρτσιο, οι Θεσσαλονικείς ρώτησαν τους «τζαλορόσι» για τον 25χρονο Ισπανό μέσο, ο οποίος έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου.

Παρόλα αυτά, στη Ρόμα αυτή τη στιγμή δεν έχουν φτάσει προσφορές για τον ποδοσφαιριστή παρά μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον. Με τον ΠΑΟΚ από τη μεριά του να κοιτάζει έντονα την ιταλική αγορά σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Ο Βιγιάρ ήταν δανεικός στη Χετάφε την περασμένη σεζόν, με τον σύλλογο από τη Μαδρίτη να μην κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X