Κόντρα στην Ντνίπρο ο Παναθηναϊκός στον 2ο προκριματικό του Champions League!

Κόντρα στην Ντνίπρο ο Παναθηναϊκός στον 2ο προκριματικό του Champions League!
Photo Credits: INTIME

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ουκρανική Ντνίπρο στα προκριματικά του Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να περάσει το εμπόδιο της Ντνίπρο στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, παίρνοντας τον καλύτερο δυνατό αντίπαλο, καθώς απέφυγε την Γκενκ.

Η ουκρανική ομάδα θα είναι ο αντίπαλος του «τριφυλλιού» στον δεύτερο προκριματικό του Champions League, με τους «πράσινους» να αποφεύγουν την Γκενκ και να παίρνουν τον καλύτερο δυνατό αντίπαλο, καθώς η Ντνίπρο δεν διαθέτει την ποιότητα της δευτεραθλήτριας Βελγίου ενώ λόγω του πολέμου παίζει τα ευρωπαϊκά της παιχνίδια σε ουδέτερη έδρα, εκτός Ουκρανίας.

Το πρώτο ματς θα γίνει 25 ή 26 Ιουλίου με τους Ουκρανούς γηπεδούχους και το δεύτερο 1 ή 2 Αυγούστου στη Λεωφόρο.

Υπενθυμίζουμε πως σε περίπτωση πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Παναθηναϊκός θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League. Εκεί θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μπράγκα, Ρέιντζερς, Μαρσέιγ και Αϊντχόφεν. Σε περίπτωση αποκλεισμού θα παίξει την Σλάβια Πράγας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X