Κρατήστε αυτή την ημερομηνία: Τότε είναι το ντεμπούτο του Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι

Κρατήστε αυτή την ημερομηνία: Τότε είναι το ντεμπούτο του Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι

Ντεμπούτο στις 21 Ιουλίου για τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι στις 21 Ιουλίου, όταν η ομάδα της Major League Soccer θα υποδεχθεί την Κρουζ Αζούλ του Μεξικού, δήλωσε ο ιδιοκτήτης Χόρχε Μας στην εφημερίδα Miami Herald την Τρίτη (20/6).

Ο Μέσι και το Μαϊάμι συμφώνησαν τους όρους του deal κι ολοκληρώνουν τα έγγραφα και τις βίζες μετά την ανακοίνωση του Αργεντινού πως θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ.

Ο 35χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο για 2,5 χρόνια αξίας 50 έως 60 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως με οψιόν επέκτασης μέχρι το 2026, σύμφωνα με την Miami Herald.

«Καμία απολύτως αλλαγή στους κανόνες του ρόστερ. Δεν υπάρχουν κατηγορίες ή κάτι που αλλάζει για να ενσωματωθεί ο Λιονέλ Μέσι στο ρόστερ της Ίντερ Μαϊάμι», πρόσθεσε ο Μας.

Η παρουσία τού επτά φορές νικητή της «Χρυσής Μπάλας» αναμένεται να δώσει μεγάλη ώθηση στο ποδόσφαιρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η δημοτικότητά του ακολουθεί τα άλλα τέσσερα μεγάλα επαγγελματικά πρωταθλήματα ανδρών της Βόρειας Αμερικής.

Ο Μας όρισε την άφιξη του Μέσι ως «τη θεμελιώδη στιγμή» στην ιστορία του ποδοσφαίρου των ΗΠΑ, καθώς η MLS φιλοδοξεί να είναι γίνει από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο.

«Πιστεύω ότι θα υπάρχει πάντα το… πριν και μετά τον Μέσι όταν μιλάμε για το άθλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες», τόνισε ο Μας.

«Έχω πολύ βαθιά πεποίθηση ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε στη Βόρεια Αμερική και τις Ηνωμένες Πολιτείες, αν όχι το καλύτερο πρωτάθλημα, ένα από τα δύο κορυφαία πρωταθλήματα στον κόσμο.

«Ο Λιονέλ Μέσι έρχεται σε αυτή τη χώρα για να κερδίσει κύπελλα και να κάνει τη διαφορά. Νομίζω ότι είναι καθήκον μου και των συνεργατών μου στο πρωτάθλημα, αλλά των άλλων ιδιοκτητών, να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία».

Η είδηση της ένταξης του Μέσι στο Μαϊάμι είχε τα πρώτα της αποτελέσματα μέσα σε λίγες ώρες, καθώς εκτοξεύτηκαν οι τιμές των εισιτηρίων στα ύψη (αύξηση 1.034%), ενώ πολλαπλασιάστηκε ο αριθμός των ακολούθων στον λογαριασμό της ομάδας στο Instagram, από ένα, σε οκτώ εκατομμύρια!

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X