Η Αλ Ιτιχάντ θέλει Σον και δίνει 60 εκατ. ευρώ

Η Αλ Ιτιχάντ θέλει Σον και δίνει 60 εκατ. ευρώ
Photo Credits: INTIME

Η Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά θέλει να αγοράσει και τον Σον Χιουνγκ Μιν της Τότεναμ, προσφέροντας 60 εκατομμύρια στην ομάδα του Λονδίνου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα, η Αλ Ιτιχάντ προσπαθεί να αποκτήσει τον Σον της Τότεναμ προσφέροντάς του τετραετές συμβόλαιο με αποδοχές 30 εκατομμυρίων τον χρόνο.

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, στην οποία από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται ο Καρίμ Μπενζεμά και όπως όλα δείχνουν και ο Καντέ, έχει κάνει προσφορά 60 εκατομμυρίων ευρώ στην Τότεναμ για την αγορά του Κορεάτη ποδοσφαιριστή.

Η περίπτωση του Κορεάτη επιθετικού, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, φαίνεται δύσκολη για την Αλ Ιτιχάντ καθώς η ομάδα του Λονδίνου δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον παραχωρήσει αφού τον θεωρεί σημαντικό παίκτη της.

Με τα «Σπιρούνια» έχει συνολικά 372 συμμετοχές με 146 γκολ και 80 ασίστ. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε σκόραρε 14 φορές και μοίρασε έξι ασίστ σε 47 συμμετοχές.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X