Οι Μεξικανοί «διαδηλώνουν» στα social media ζητώντας Αλμέιδα στον πάγκο της Εθνικής! (ΦΩΤΟ)

Οι Μεξικανοί «διαδηλώνουν» στα social media ζητώντας Αλμέιδα στον πάγκο της Εθνικής! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι Μεξικανοί θέλουν τον Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της Εθνικής και «διαδηλώνουν» γι' αυτό στα social media με τις αναρτήσεις τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μεξικανοί θέλουν τον Αλμέιδα στον πάγκο μετά την αποχώρηση του Ντιέγκο Κόκα και γίνεται, ήδη, χαμός στα social media με τις αναρτήσεις τους.

Και πάμε να το κάνουμε λιανά για το τι ακριβώς εννοούμε;

Κατ’ αρχήν πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η Ομοσπονδία της χώρας προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον Ντιέγκο Κόκα. Μόλις τέσσερις μήνες πρόλαβε να προπονήσει τους Αζτέκους ο 51χρονος τεχνικός. Ανέλαβε στις 16 Φεβρουαρίου και μετά από 7 ματς με 3 νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και την ήττα με 3-0 από τις ΗΠΑ αποχώρησε.

Και τώρα ο κόσμος στο Μεξικό θέλει… Αλμέιδα. Γίνεται πραγματικός χαμός… «Διαδήλωση» στο διαδίκτυο για να φουλάρει η Ομοσπονδία και να πάρει τον Pelado στην Εθνική.

Βέβαια κάτι ανάλογο είχε συμβεί και μετά το 3-0 από τις ΗΠΑ. Υπήρχαν εκατοντάδες tweets από Μεξικανούς που ζητούσαν από την Ομοσπονδία να κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει τον «Pelado».

Βέβαια, ο Αλμέιδα δεν ασχολείται… Είναι απόλυτα προσηλωμένος στην ΑΕΚ και εργάζεται για το χτίσιμο της νταμπλούχου Ελλάδας για την επόμενη χρονιά.

Δείτε ορισμένες αναρτήσεις:

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X