Τρεις δυνατές επιλογές στο Γαλλία-Ελλάδα!

Τρεις δυνατές επιλογές στο Γαλλία-Ελλάδα!

Γαλλία και Ελλάδα διασταυρώνουν τα ξίφη τους «Stade de France»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γαλλία και Ελλάδα διασταυρώνουν τα ξίφη τους «Stade de France». Στο συγκεκριμένο ματς για τα προκριματικά του Euro 2024 οι «τρικολόρ» είναι σε ρόλο φαβορί και η «γαλανόλευκη» ισχυρό αουτσάιντερ.

Οι Γάλλοι διαθέτουν παίκτες παγκόσμια κλάσης στο ρόστερ τους και πριν λίγους μήνες έχασαν την ευκαιρία απέναντι στην Αργεντινή να αναδειχθούν παγκόσμιοι πρωταθλητές για δεύτερη σερί φορά. Ωστόσο, η Ελλάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μας έχει αποδείξει ότι πλέον έχει και επιθετικό πλάνο. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και απέναντι στην Ιρλανδία με τη «γαλανόλευκη» να αντιδράει εξαιρετικά όταν δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης και να πανηγυρίζει τη νίκη με σκορ 2-1. Η Ελλάδα είναι ικανή να κοιτάξει στα μάτια – για τουλάχιστον ένα ημίχρονο – το μεγάλο φαβορί του ομίλου. Η ισοπαλία στο ημίχρονο προσφέρεται σε απόδοση 2.80! 

 Η πίεση ψηλά και η επιθετικότητα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που έχει φέρει ο Ουρουγουανός στο ρεπερτόριο της Εθνικής. Ενδεικτικά η Ελλάδα υπό τις οδηγίες του Πογέτ έχει σκοράρει 19 γκολ σε 13 ματς και δεν θέλει να αλλάξει συνήθειες ούτε στη γαλλική πρωτεύουσα. Απόδοση 2.25 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο «Stade de France»

 Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Λαόθ. Ο Ισπανός μας έχει αποδείξει με τις αποφάσεις του ότι θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο και φέτος σε 31 ματς έχει καταλογίσει 10 πέναλτι. Καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.75.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές της μεγάλης αναμέτρησης, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X