Ντεσάν: «Πολύ καλή ομάδα η Ελλάδα»

Ντεσάν: «Πολύ καλή ομάδα η Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, δείχνει να υπολογίζει πολύ την Ελλάδα εν όψει του αγώνα της Δευτέρας στο «Σταντ ντε Φρανς»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιδιαίτερο σεβασμό προς την Ελλάδα έχει ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, όπως φάνηκε στις δηλώσεις που έκανε στο Telefoot εν όψει του αγώνα της Δευτέρας στο «Σταντ ντε Φρανς» για τα προκριματικά του Euro 2024.

«Στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Απέναντί μας έχουμε έναν τελείως διαφορετικό αντίπαλο σε σχέση με το Γιβραλτάρ. Η Ελλάδα είναι υψηλότερης ποιότητας αντίπαλος, που δεν θα παίζει μόνο άμυνα. Την έχω παρακολουθήσει, όχι μόνο στον αγώνα με την Ιρλανδία. Η ελληνική ομάδα είναι πολύ καλή, με ενδιαφέρουσες επιθετικές αρετές», τόνισε.

«Ο Μενιάν επιστρέφει και όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Είμαι στην ευχάριστη θέση να έχω τη δυνατότητα να επιλέξω όποιον παίκτη θέλω», πρόσθεσε ο άλλοτε σπουδαίος Γάλλος μέσος.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X