«Υπ' ατμόν» ο Στέφεν Κένι μετά την ήττα από την εθνική Ελλάδας!

«Υπ' ατμόν» ο Στέφεν Κένι μετά την ήττα από την εθνική Ελλάδας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Τελειωμένος» θεωρείται στην Ιρλανδία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Στέφεν Κένι, ο οποίος αναμένεται να πληρώσει το «μάρμαρο» για την ήττα από την Εθνική με 2-1 στην OPAP Arena.

Ακόμη και σήμερα (18/6) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του 51χρονου προπονητή στον πάγκο της Ιρλανδίας σε μια προσπάθεια των επιτελών της ομοσπονδίας της χώρας να μην χαθεί περισσότερο έδαφος στα προκριματικά του Euro.

Φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο νυν προπονητής της εθνικής Γκάνας, και πρώην των Νόριτς, Μπράιτον, Νότιγχαμ Φόρεστ και Νιούκαστλ, Κρις Χιούτον, ωστόσο δυνατά παίζει και ο Λι Κάρλσλεϊ, τεχνικός της εθνικής U21 της Αγγλίας.

Ο τελευταίος, μόνο τυχαίος δεν θεωρείται στο ιρλανδικό ποδόσφαιρο έχοντας καταγράψει 40 διεθνείς συμμετοχές σε 11 χρόνια (1997-2008), αλλά και 500 εμφανίσεις ομάδες όπως οι Ντέρμπι Κάουντι, Μπλάκμπερν, Έβερτον, Κόβεντρι και Μπέρμιγχαμ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X