Προκριματικά Euro 2024: Άδικη ήττα για Κύπρο, απόλυτη με «τριάρα» η Πορτογαλία

Προκριματικά Euro 2024: Άδικη ήττα για Κύπρο, απόλυτη με «τριάρα» η Πορτογαλία
Photo Credits: INTIME

Οδυνηρή και εν πολλοίς άδικη ήττα με 2-1 από τη Γεωργία γνώρισε η Κύπρος στη Λάρνακα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οδυνηρή και εν πολλοίς άδικη ήττα με 2-1 από τη Γεωργία γνώρισε η Κύπρος στη Λάρνακα, στο πλαίσιο του 1ου προκριματικού ομίλου του EURO 2004.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια βρέθηκε αρχικά πίσω στο σκορ από γκολ του Μικαουτάτζε στο 31΄, αλλά «απάντησε» γρήγορα με πέναλτι του Πίττα (40΄) και στη συνέχεια ήταν σαφώς ανώτερη, έχοντας δύο δοκάρια με τους Πίττα και Λαϊφη και κάποιες ακόμη καλές ευκαιρίες. Ομως, όχι μόνο το γκολ δεν ήρθε για τους Κύπριους, αλλά ο Νταβιτασβίλι στο 84΄ χάρισε το «διπλό» στη Γεωργία, που ανέβηκε δεύτερη στην κατάταξη, μπροστά από την Ισπανία. Πρωτοπόρος του γκρουπ είναι η Σκωτία, που νωρίτερα νίκησε στο Οσλο 2-1 τη Νορβηγία, χάρη σε γκολ των Ντάικς και ΜακΛιν στο φινάλε του αγώνα.

Στο ντέρμπι κορυφής του 6ου ομίλου, η Αυστρία έμεινε… όρθια στις Βρυξέλλες, καθώς απέσπασε 1-1 από το Βέλγιο και διατηρείται πρώτη και αήττητη. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ χάρη σε αυτογκόλ του Μανγκαλά στο 22΄, με τον Λουκάκου να διασώζει το βαθμό στο 61΄ για τους «κόκκινους διαβόλους».

Η Πορτογαλία συνεχίζει να προελαύνει στον 10ο όμιλο, καθώς επικράτησε 3-0 της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης στο «Ντα Λουζ» και έφτασε τους εννέα βαθμούς με 13-0 τέρματα! Οι Ιβηρες δυσκολεύτηκαν αρκετά, αλλά βρήκαν τα γκολ από το… Μάντσεστερ, αφού σκόρερ ήταν ο Μπερνάρντο Σίλβα της Σίτι (44΄) και ο Μπρούνο Φερνάντες της Γιουνάιτεντ (77΄ και 93΄). Στον ίδιο όμιλο, η Σλοβακία πέτυχε σημαντική νίκη με 2-1 επί της Ισλανδίας στο Ρέικιαβικ και εδραιώθηκε στην προνμιούχο δεύτερη θέση. Το νικητήριο γκολ πέτυχε στο 70΄ ο Σουσλόφ, ενώ από πλευράς ηττημένων, βασικός ήταν ο Ινγκασον του ΠΑΟΚ.

Στον 5ο όμιλο, τέλος, η Τσεχία επικράτησε εύκολα στο Τόρσαβν των Νησιών Φερόε με 3-0 και οδηγεί την… κούρσα, με την Αλβανία να παίρνει τους πρώτους της βαθμούς, χάρη στο 2-0 επί της Μολδαβίας, για την οποία ήταν βασικός ο Ρέαμπτσιουκ του Ολυμπιακού.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X