Στη Νέα Φιλαδέλφεια η κούπα του πρωταθλήματος, στη Σύρο το Κύπελλο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Στη Νέα Φιλαδέλφεια η κούπα του πρωταθλήματος, στη Σύρο το Κύπελλο της ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Επόμενοι προορισμοί Νέα Φιλαδέλφεια και Σύρο για τα δύο τρόπαια της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τους επόμενους δύο προορισμούς στο ταξίδι των δύο τροπαίων!

Με ενημέρωσή της η Ένωση ανακοίνωσε ότι το τρόπαιο του Πρωταθλήματος θα βρίσκεται στο ΑΕΚ Shop στην OPAP ARENA την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, ενώ αυτό του Κυπέλλου θα βρεθεί στη Σύρο και θα εκτεθεί στο περιθώριο των τελικών αγώνων της κατηγορίας Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης (Κυριακή 18 Ιουνίου, ώρες 16.00-18.00).

Πιο αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ: «Σε Νέα Φιλαδέλφεια και Σύρο θα βρεθούν τις επόμενες ημέρες τα τρόπαια που κατέκτησε η ΑΕΚ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Το τρόπαιο του Πρωταθλήματος θα βρίσκεται στο ΑΕΚ Shop στην OPAP ARENA την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, και θα περιμένει τους φίλους της ΑΕΚ να το δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του.
Το τρόπαιο του Κυπέλλου θα βρεθεί στη Σύρο και θα εκτεθεί στο περιθώριο των τελικών αγώνων της κατηγορίας Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης (Κυριακή 18 Ιουνίου, ώρες 16.00-18.00). Αμέσως μετά θα παραληφθεί από το τοπικό κλαμπ της Original 21 «Κώστας Λουδάρος» για την εκδήλωση που θα γίνει το ίδιο βράδυ στα γραφεία του συνδέσμου.
Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα εκτίθεται από το πρωί μέχρι το βράδυ της ερχόμενης Τετάρτης 21 Ιουνίου στο γνωστό ΑΕΚτζήδικο στέκι της Νέας Φιλαδέλφειας «Νέα Βυζαντινή Γωνιά».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X